ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dropdown Menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

Υπεγράφη η σύμβαση για αντιπλημμυρικά έργα στον Δήμο Πρέβεζας
by allnews EPIRUS - 0Υπεγράφη  σήμερα  μεταξύ του   Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαϊλη και του εκπροσώπου της αναδόχου  εταιρίας ΟΡΡΑΟΝ Α.Ε  Παναγιώτη Ρεμπή, η προγραμματική σύμβαση για την  κατασκευή  προληπτικών αντιπλημμυρικών έργων, την αντιστήριξη  και αποκατάσταση του οδικού δικτύου  ύστερα από τις ζημιές που υπέστη από τις θεομηνίες καθώς  και την βελτίωση των  αποχετευτικών  δικτύων ομβρίων των οικισμών του Δήμου (όπου απαιτείται) ώστε να καταστούν επαρκή και λειτουργικά.
Το έργο, προυπολογισμού 300 χιλ ευρώ  περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
·         Κατασκευή  τοίχων  αντιστήριξης   του οδικού  δικτύου   στους οικισμούς Κανάλι, Μυρσίνη, Εκκλησιές, Βράχο, Ανω Ράχη, Σφηνωτό , Μιχαλίτσι κλπ..
·         Βελτίωση του  αποχετευτικού δικτύου με την κατασκευή  νέων σωληνωτών αγωγών καθώς και κατασκευή αγωγών από σκυρόδεμα στους οικισμούς Ριζών, Χειμαδιό, Λυγιάς , παραλιακούς  δρόμους Χειμαδιού και Βράχου, Λούρου, Κοτσανόπουλου, Καμαρίνας, Σινώπης και  στην περιοχή Ταράνα Δήμου Πρέβεζας.
·         Κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων με  εργασίες αντιστήριξης σε θέσεις Λούρου και δρόμο  προς Ωρωπό  και  Σφηνωτό.
·         Κατασκευή μικρών τεχνικών έργων για την βελτίωση των φρεατίων υδροσυλλογής  στον οικισμό Λούρου καθώς και την προμήθεια και τοποθέτηση νέων εσχαρών σε αντικατάσταση των  παλαιών φθαρμένων καθώς και
·         Εργασίες αποκατάστασης  του οδοστρώματος  με την κατασκευή νέων ασφαλτικών στρώσεων σε τμήματα των παραλιακών οδών Λυγιάς-Βράχου και  Ταράνας Πρέβεζας ύστερα από τις ζημιές που υπέστησαν από τις βροχοπτώσεις.
Οπως τονίζει ο Δήμαρχος  Πρέβεζας  Χρήστος Μπαϊλης  οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα  με στόχο να  αποκαταστήσουν ζημιές αλλά και   να θωρακίσουν την περιοχή από νέα  ακραία καιρικά φαινόμενα.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου