ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dropdown Menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

Ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες της Λευκάδας
by allnews EPIRUS - 0


Ταλαιπωρία ανέμενε σήμερα πολλούς οδηγούς και ταξιδιώτες που κατευθύνονταν προς Λευκάδα καθώς κατά τις πρωινές κυρίως ώρες σημειώθηκαν μποτιλιαρίσματα σε διάφορα σημεία της εθνικής οδού κοντά στο νησί.
Αίτια υπήρξαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν στο 38ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αμφιλοχίας-Λευκάδας, σε συνδυασμό με την αυξημένη κίνηση και την αναμονή στη γέφυρα που ενώνει το νησί με την Αιτωλοακαρνανία.
Οι ρυθμίσεις αποσκοπούν στην ομαλή διεξαγωγή των εργασιών για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Άκτιο-Αμβρακία. Στο εν λόγω σημείο λοιπόν διεξάγεται εκ περιτροπής κυκλοφορία που ρυθμίζεται με σηματοδότη.
Σήμερα ωστόσο, πρώτο σαββατοκύριακο του Αυγούστου, προς Λευκάδα κινήθηκε μεγάλος όγκος εκδρομέων με αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, να σημειωθούν ουρές, ακόμη και χιλιομέτρων, μετά τον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και κατά συνέπεια θα απαιτηθεί και άλλες ημέρες με μεγάλη κίνηση οι οδηγοί να διαθέτουν τη δέουσα υπομονή.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου