allnews-epirus

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή νέας γεώτρησης στο Δ.Δ Βράχου



Προτεραιότητα για τον Δήμο της Πρέβεζας  τα έργα ύδρευσης για την παράκτια ζώνη .
   
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής νέας γεώτρησης  στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βράχου της Δ.Ε Ζαλόγγου ενισχύοντας σημαντικά το δίκτυο ύδρευσης της περιοχής.
Οπως τονίζει ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Ζαλόγγου  Κώστας  Ματέρης , το  έργο το οποίο  υλοποιήθηκε με την συνδρομή της Περιφέρειας Ηπείρου-Π.Ε Πρέβεζας , επιλύει  ένα χρόνιο πρόβλημα  που διογκώνεται κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου.
Την συμβολή  της Περιφέρειας Ηπείρου  στην  κατασκευή του έργου υπογραμμίζει και  ο Δήμαρχος Πρέβεζας  Χρήστος Μπαϊλης  χαρακτηρίζοντας   ως εποικοδομητική και ουσιαστική την συνεργασία για θέματα που αφορούν υποδομές και κυρίως  τους τομείς  ύδρευσης  και αποχέτευσης.
Ο  κ.Μπαϊλης αναφέρει τις συνεχείς προσπάθειες  που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για την αναβάθμιση του  δικτύου ύδρευσης της παραλιακής ζώνης με την αντικατάσταση του αγωγού    Ζέφυρο- Κανάλι  , την κατασκευή νέων δεξαμενών στο Κανάλι και άλλες παρεμβάσεις  στους οικισμούς ενώ την οριστική επίλυση αναμένεται να δώσει η  υλοποίηση   του διαδημοτικού έργου ύδρευσης της παράκτιας ζώνης Πρέβεζας και Πάργας από τις πηγές της Χόχλας  .

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη