allnews-epirus

Το Followgreen του Δήμου Ιωαννιτών στηρίζει τον12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων



Η πλατφόρμα επιβράβευσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση του Δήμου Ιωαννιτών, Followgreen, που ενώνει πολίτες, τοπικές επιχειρήσεις και σχολεία, στηρίζει τον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων και θα βρίσκεται εκεί στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018 για να δώσει το «πράσινο» μήνυμα.
Όσοι βρεθούν στο περίπτερο τουFollowgreenπου θα βρίσκεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία Μαβίλη, θα μάθουν περισσότερα σχετικά με την ανακύκλωση, την επαναχρησιμοποίηση και τον τρόπο που αυτές οι ενέργειες μπορούν να τον ανταμείψουν στον Δήμο του. Επιπλέον, όλοιθα λάβουν ένα αναμνηστικόδώρο!
Σκοπός του Δήμου Ιωαννιτώνείναι μία καθαρότερη πόλη και ένα φιλικότερο περιβάλλον για τους πολίτες.Με γνώμονα αυτό, το Followgreenδεσμεύεται πως δεν θα μοιράσει κανένα φυλλάδιο.
Όσοι περάσουν από το περίπτερόμας, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ομάδα μας και να ενημερωθούν για το πόσο εύκολο είναι να γίνουν μέρος της πλατφόρμας.

Λίγα λόγια για το
Followgreen:
Ο Δήμος Ιωαννιτών πρωτοπόρος σε θέματα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, υλοποιεί την καινοτόμα και συνεχώς αναπτυσσόμενη πλατφόρμα επιβράβευσης των πολιτών για την ανακύκλωση, Followgreen η οποία βρίσκεται στον 5ο μήνα λειτουργίας της και ήδη αριθμεί πάνω από 700 μέλη.
Η εγγραφήστη δημοτική πλατφόρμα είναι δωρεάν και κάθε ένας που γίνεται μέλος έχει την ευκαιρία να ενημερώνεται και να μαθαίνει συνεχώς νέα tips που μπορεί να εφαρμόσει στην καθημερινότητα του σχετικά με την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση, με τον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.
Η κάθε ενέργεια ανταμείβεται με πόντους που μπορούν να εξαργυρωθούν στις τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου, ώστε οι χρήστες του Followgreenνα αποκτήσουν μοναδικές προσφορές όπως εκπτώσεις, δώρα ή άλλες υπηρεσίες ή να τους δωρίσουν στους σχολικούς μαραθωνίους ανακύκλωσης και να ενισχύσουν το σχολείο προτίμησής τους.
Στόχος είναινα γίνει έμπρακτα κατανοητό πως μέσα από την ανακύκλωση και τον σεβασμό του περιβάλλοντος όλοι κερδίζουν.

Για να μάθετε περισσότερα και να γίνετε μέλη μπείτε στο:Followgreen.gr/Ioannina

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη