allnews-epirus

Τέλος οι πτήσεις της Κυπριακής Τus Air προς Γιάννινα

Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κυπριακή αεροπορική εταιρεία Tus Air,  κυρίως οικονομικά σύμφωνα με πληροφορίες απο την Κύπρο, αλλά και ελλείψεις αεροσκαφών, την οδηφούν σε ακυρώσεις πολλών πτήσεών της σε προορισμούς στην Ελλάδα και όχι μόνο.Τα τελευταία δρομολόγια της Tus από Λάρνακα προς Γιάννινα και αντίστροφα, θα εκτελούνται μέχρι 5 Οκτωβρίου και μετά...τέλος. Το γνωστοποίησε και η εταιρεία με μια λιτή ανακοίνωση: "Δυστυχώς τα Ιωάννινα, δεν θα είναι στο πτητικό μας πρόγραμμα για τη χειμερινή περίοδο...". Βεβαια παρ' ότι κάνει λόγο για "χειμερινή περίοδο" η εταιρεία, είναι μάλλον απίθανο να επανέλθει στα Γιάννινα, εκτός κι αν επιλύσει όλα τα προβλήματα που την απασχολούν.
Τα προβλήματα στην Τus άρχισαν πριν δύο περίπου μήνες με πολλές αλλαγές στο Δ.Σ της εταιρείας και στη συνέχεια με ελλείψεις στα αεροπλάνα της αφού είχε στην διάθεσή της μόνο δύο και αναγκάστηκε να μισθώσει από άλλη εταιρεία για να καλύψει μερικά δρομολόγιά της, ακόμη και με πολύωρες καθυστερήσεις. 
Πάντως πρόβλημα πληρότητας επιβατών στις πτήσεις των Ιωαννίνων δεν είχε η Tus, αλλά...

Γ.Κ

1 Σχόλια

  1. Ζητήστε ένα γρήγορο και βολικό προσωπικό δάνειο για να πληρώσετε λογαριασμούς και να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή να αναχρηματοδοτήσετε τα έργα σας με φθηνότερο επιτόκιο 3%.
    Εάν ενδιαφέρεστε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα με τις παρακάτω πληροφορίες,
    με εταιρικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή εταιρικό αριθμό τηλεφώνου παρακάτω για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε
    παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω αυτού του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (lendingtreegroupinc@gmail.com) για περισσότερες πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη