allnews-epirus

Έτσι θα ταλαιπωρεί τους επιβάτες των Ιωαννίνων η Οlympic-Aegean τον χειμώνα?


Μικροαντεγκλήσεις και διαμαρτυρίες των επιβατών της Olympic-Aegean με τους εκπροσώπους της εταιρείας στα αεροδρόμια Ιωαννίνων και "Ελ. Βενιζέλος" για την σημερινή  καθυστέρηση 3 ωρών και 15 λεπτών της πτήσης από Αθήνα προς Γιάννινα και αντίστροφα. 

Το έναυσμα των διαμαρτυριών έδωσε το γεγονός οτι η πτήση προς Γιάννινα της Sky Express έγινε κανονικά χωρίς καθυστέρηση εν αντιθέσει με την Olympic η οποία να σημειωθεί, ακύρωσε και την χθεσινοβραδυνή πτήση προς τα Γιάννινα, επικαλούμενη "καιρικές συνθήκες".
Συγκεκριμένα:
-Η πτήση της Olympic ήταν προγραμματισμένη με αναχώρηση απο Αθήνα για τις 10.15 σήμερα το πρωϊ.Συχεχώς οι επιβάτες ενημερώνονταν για νέες ώρες της πτήσης, κάτι που τελικά έγινε στις 13.30!!! δηλαδή μετά απο 3 ώρες και 15 λεπτά.
-Στο διάστημα αυτό στις 11.00 χωρίς ούτε ένα λεπτό καθυστέρηση, απογειώθηκε κανονικά απο την Αθήνα το αεροπλάνο της Sky Express που προσγειώθηκε κανονικά στα Γιάννινα, λίγο πριν τις 12.00 για να απογειωθεί στη συνέχεια επιστρέφοντας στην Αθήνα στις 13.55.
Δηλαδή η Sky εκτέλεσε τις πτήσεις της και στα δύο σκέλη καίτοι απογειώθηκε απο το "Ελ. Βενιζέλος" μια ώρα αργότερα. Όταν η "Οlympic"  απογειώνονταν για τα Γιάννινα η Sky προσγειώνονταν στην Αθήνα . Αυτό ήταν που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των επιβατών της. 
Και να σημειωθεί οτι η Olympic- Aegean είχε επιβάτες και από την χθεσινοβραδυνή πτήση αλλά και την σημερινή, κάτι που την οδήγησε στην δρομολόγηση μεγάλου αεροσκάφους "Αιρμπας -320" που τελικά προσγειώθηκε στα Γιάννινα στις 14.14.
Τι συμβαίνει λοιπόν με την Olympic-Aegean. Xθες το πρωϊ με χαμηλή νέφωση, το αεροπλάνο της κάνοντας χρήση και του S-BASπροσγειώθηκε κανονικά στα Γιάννινα χωρίς κανένα πρόβλημα. Χθες το βράδυ με καλύτερες καιρικές συνθήκες, ακύρωσε την πτήση. Σήμερα προς τι η πολύωρη καθυστέρηση? Πολλά τα ερωτηματικά και κυρίως για το τι θα γίνει και στο μέλλον, γιατί δεν θα υπάρχουν μόνο ηλιόλουστες ημέρες, αλλά και συννεφιασμένες. Αυτή την τακτική θα ακολουθήσουν? Ίσως η εταιρεια θα πρέπει να δώσει πειστικές απαντήσεις...

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη