allnews-epirus

Άκαρπες και σήμερα οι έρευνες για την ανεύρεση του 47χρονου Γιαννιώτη πιλότου

Άκαρπες και σήμερα οι έρευνες για την ανεύρεση του 47χρονου Γιαννιώτη πιλότου Παναγιώτη Κεφαλά στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Μεσολογγίου - Πάτρας, όπου κατέπεσε με το  διθέσιο αεροπλάνο του προχθές.
Τμήμα από το αεροπλάνο,  βρήκαν αργά το απόγευμα και πριν πέσει το σκοτάδι, οι λιμενικοί στη θαλάσσια περιοχή όπου γίνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους.. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr μια μηχανότρατα που συμμετέχει στις έρευνες, βρήκε τμήμα του φτερού και κομμάτια από άτρακτο. 
Όπως μεταδίδει το onairnews.gr σκάφος του λιμενικού μετέφερε το τμήμα του αεροπλάνου στο λιμάνι Μεσολογγίου όπου και θα εξεταστεί από ειδικούς τεχνικούς.
Στις έρευνες συμμετείχαν από το πρωί οκτώ πλωτά σκάφη του Λιμενικού, τρία ελικόπτερα, παραπλέοντα πλοία και έξι αλιευτικά (κάποια φέρουν κάμερες βυθού), καθώς και κλιμάκιο της μονάδας υποβρυχίων αποστολών του Λιμενικού.
Επίσης, πεζοπόρο τμήμα έκανε έρευνες και στη στεριά στην περιοχή μεταξύ Κρυονερίου και Μεσολογγίου. Οι αρχές εξετάζουν την περίπτωση ο πιλότος να κατάλαβε οτι υπάρχει κάποια βλάβη και να εγκατέλειψε το αεροπλάνο.
Παράλληλα, ειδική ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ με βάρκα έκανε έρευνες στη θαλάσσια περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, στο κομμάτι από Λακκόπετρα μέχρι Καλογριά.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη