allnews-epirus

«Γιάννενα Τώρα»: Την Περίβλεπτο επισκέφθηκαν εκπρόσωποι της Παράταξης


Την Περίβλεπτο επισκέφθηκαν την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου εκπρόσωποι της Δημοτικής Παράταξης «Γιάννενα Τώρα»: Η ομάδα αποτελούνταν από τον επικεφαλής Α. Μπαρτζώκα και τους Χ. Αναγνωστόπουλο, Λ. Λιάπη, Α. Μάγκου-Γαλάρη, Θ. Παπαδημητρίου, Δ. Σκούρτη, Β. Σταμάτη, Ρ. Τσέλιου και Η. Χούσο. Έγιναν θερμά δεκτοί από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αναγνώρισαν ότι η παράταξη επικέπτεται την περιοχή τους και εκτός προεκλογικού χρόνου και ότι έμπρακτα ενδιαφέρεται για τα θέματα που αντιμετωπίζουν.
Το κλιμάκιο των μελών της παρτάταξης επισκέφθηκε διάφορα σημεία του οικισμού, όπου διαπίστωσε μεταξύ άλλων και εδώ την εγκατάλειψη των περιφερειακών οικισμών από τη δημοτική αρχή, η οποία ενδιαφέρεται μόνο για τις οδούς πέριξ του Δημαρχείου.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι μικρές παρεμβάσεις που περιμένουν επί ...τετραετίες οι κάτοικοι της περιοχής, όπως η αντιμετώπιση των επικίνδυνων σημείων στο ρέμα που διασχίζει το χωριό, η ανάπλαση της πλατείας, κ.α.
Παράλληλα, η παράταξη διαπίστωσε ότι η περιοχή θα μπορούσε να αναπτυχθεί και στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, θρησκευτικού (η Μονή Παναγίας Στούπαινας βρίσκεται λίγο πάνω από το χωριό), αλλά και τουρισμού δραστηριοτήτων, καθώς πολύ κοντά υπάρχει πεδίο αιωροπτερισμού. Φυσικά δεν έχει γίνει τίποτε και προς αυτή την κατεύθυνση από τη Δημοτική Αρχή της «εικονικής πραγματικότας»...
Σε ότι μας αφορά, δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα κοντά και έμπρακτα θα βοηθούμε τις περιφερεικές περιοχές και δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας, τις οποίες δυστυχώς οι εκάστοτε Δημοτικές Αρχές θυμούνται μόνο λίγες μέρες πριν τις εκλογές, για τις ξεχάσουν αμέσως μετά, μέχρι τις επόμενες...
«Γιάννενα Τώρα»

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη