allnews-epirus

H επιθετική "αφλογιστία" του ΠΑΣ χάρισε το "Χ" και στην ΑΕΛ


Ο ΠΑΣ Γιάννινα πλήρωσε την επιθετική αδυναμία του με άλλους δυο χαμένους βαθμούς στους «Ζωσιμάδες», καθώς η ΑΕΛ τον υποχρέωσε σε «λευκή ισοπαλία», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Ηπείρου παραμένει στα χαμηλά της κατάταξης (13η θέση), ενώ το θεσσαλικό συγκρότημα απέσπασε ακόμη έναν πολύτιμο βαθμό μακριά από την έδρα του, φτάνοντας στη 10η θέση τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη ξεκίνησαν πολύ δυνατά απέναντι στους «βυσσινί», που επέλεξαν να περιμένουν τους αντιπάλους τους. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι στο 11ο λεπτό, όταν ο Πάντελιτς με αριστερό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κρίστινσον. Στο 16΄ ο Ισλανδός τερματοφύλακας απέκρουσε το σουτ του Νικολιά, ενώ στο 39΄ κεφαλιά του Αθανασιάδη έφυγε άουτ.

Η ΑΕΛ απείλησε ουσιαστικά για πρώτη φορά στο 48΄ με προσπάθεια (σουτ) του Γιακιμόφσκι που απέκρουσε ο Μιχαήλ στο 48΄, ενώ στη συνέχεια κρατώντας το ρυθμό του αγώνα χαμηλά, εγκλώβισε τους γηπεδούχους, που δεν απειλούσαν πια. Οι Γιαννιώτες ξανάγιναν δραστήριοι μετά το 74ο λεπτό, όταν απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Νούνιτς με (αυστηρή) δεύτερη κίτρινη κάρτα, για φάουλ στον Νικολιά.

Ο Παμλίδης μπήκε στο παιχνίδι στο 77΄ και αμέσως απείλησε με «σκαστή» κεφαλιά, που πέρασε πάνω από το δοκάρι των Θεσσαλών, ενώ άλλες δύο κεφαλιές του Έλληνα επιθετικού, στο 83ο και 84ο λεπτό, δεν βρήκαν στόχο και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάνος ξόδεψε τη 17η τελική τη ομάδας του σουτάροντας πάνω από το δοκάρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

ΚΟΚΚΙΝΗ: 74΄ Νούνιτς (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νούνιτς, Μπράλιτς

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Νεόφυτος, Κάστρο (81΄ Γιάκος), Λεό Μπατίστ (62΄ Μάνος), Πάντελιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Κάργας, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Σκόνδρας (77΄ Παμλίδης).

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Γιακιμόφσκι, Μόρας, Λεοζίνιο (46΄ Σικάβκα), Μπέρτος, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Σετσέροβιτς (80΄ Ζίζιτς), Νούνιτς, Γκοΐκοβιτς (89΄ Γκόλιας).

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη