allnews-epirus

Οι τελαυταίες προεκλογικές κινήσεις υποψήφιων Δημάρχων και Περιφερειαρχών


Στο Νησί ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας

Στο Νησί βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος με την  «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας, συνοδευόμενος από το Δημοτικό Σύμβουλο που εκλέγεται εκεί, Κώστα Γκέκα, και τους Αλέκα Βακαλοπούλου, Αγγελική Αγγέλη και Γιάννη Παρδάλη. Τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Νησιού, Άρης Λιούμπος.
Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες του Νησιού και τους ανέπτυξε τα έργα που ολοκληρώθηκαν σε αυτή την δημοτική περίοδο που αφορούν τόσο την αναβάθμιση της καθημερινότητάς τους όσο και στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τα Γιάννενα.
«Η Δημοτική Αρχή αυτά τα 5 τελευταία χρόνια έστρεψε το βλέμμα της στο Νησί και το βοήθησε σημαντικά. Έργα που αφορούν την καθημερινότητα, όπως οι λαμπτήρες LED, και η ανακατασκευή των δρόμων και των πεζοδρομίων συνδυάστηκαν με την στοχευμένη προβολή των Ιωαννίνων και του Νησιού ειδικότερα. Είμαστε ικανοποιημένοι από την τουριστική άνοδο που βιώνει το Νησί και είμαστε σίγουροι ότι ο Δήμαρχος και τη νέα περίοδο θα ανταποκριθεί στις ανάγκες μας», τόνισε με δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο κ. Γκέκας. 
==============================================================
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Ν. ΓΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
Περιφέρεια Ηπείρου και Δήμος Ιωαννιτών ήταν οι τελευταίοι σταθμοί του Νίκου Γκόντα στα πλαίσια των προεκλογικών επισκέψεων. Ο κ. Γκόντας επισκέφθηκε τις υπηρεσίες τόσο της Περιφέρειας όσο και του Δήμου και ενημερώθηκε για πολλά ζητήματα που αφορούν  τους εργαζόμενους σ αυτές . Χθές το απόγευμα επισκέφθηκε τα Καρδαμίτσια  και τον Βοτανικό όπου έγινε αποδέκτης πολλών παραπόνων για την πλήρη αδιαφορία της σημερινής Δημοτικής Αρχής των περιοχών τους. Ο κ. Γκόντας υποσχέθηκε να δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ολοκλήρωση του αθλητικού κέντρου Καρδαμιτσίων  το οποίο επί πολλά χρόνια μένει αναξιοποίητο. Στο Βοτανικό ο κ.Γκόντας αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν επί εποχής του τα οποία ανέδειξαν ολόκληρη την περιοχή και σήμερα του δίνεται η δυνατότητα να γίνει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο.






---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επισκέψεις Μ. Ελισάφ σε Πανεπιστήμιο και ΚΑΠΗ

Το Πανεπιστήμιο Ιωανίνων όπου τον υποδέχθηκε ο Αντιπρύτανης Σταύρος Νικολόπουλος, επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ. Ο κ. Ελισάφ συναντήθηκε με συναδέλφους του πανεπιστημιακούς και με τους εργαζόμενους της πανεπιστημιακής κοινότητας.
Η επιστροφή του στο χώρο που υπηρέτησε επί σειρά ετών είχε στιγμές συγκίνησης ενώ έδωσε την ευκαιρία να αναπτύξει το σχέδιο του για τον μόνιμο δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας Δήμου και Πανεπιστημίου τόσο για την επίτευξη της προγραμματισμένης εξωστρέφειας όσο και σε άλλους τομείς.
Ο κ. Ελισάφ, λίγο πριν την λήξη της προεκλογικής περιόδου περιόδευσε στο Κάστρο, όπου μίλησε με φίλους και γνωστούς καθώς είναι η γειτονιά όπου έζησε για πολλά χρόνια και στη συνέχεια επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ.
Στις συναντήσεις με τους κατοίκους έγινε αναλυτική συζήτηση για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή καθώς και για το σχέδιο της παράταξης που επικεντρώνεται στην ανάδειξη των πολιτιστικών μνημείων αλλά και στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας.
Γόνιμη και ουσιαστική ήταν η συνάντηση που είχε με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ιωαννίνων. Με τα μέλη της διοίκησης συζήτησε το πρόγραμμα για το αύριο του Δήμου και την ανάγκη συνεργασίας όλων σε ένα κοινό όραμα που θα βάλει τα Γιάννενα στο χάρτη των σύγχρονων ευρωπαϊκών πόλεων. 

===============================================
Επίσκεψη αντιπροσωπείας της παράταξης «Ήπειρος Όλον» στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου


Την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου επισκέφθηκε σήμερα, 24 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, αντιπροσωπεία της παράταξης ‘Ήπειρος όλον» με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου κύριο Δημήτρη Δημητρίου, όπου και πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων.
Τον κύριο Δημητρίου υποδέχθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου υποστράτηγος κύριος Κωνσταντίνος Σκούμας. Εν συνεχεία, η αντιπροσωπεία του συνδυασμού επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αστυνομίας  νομού Ιωαννίνων, όπου και συνάντησε τον Ταξίαρχο κύριο Αθανασόπουλο Θεόδωρο , την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων και την Ένωση Πολιτικού Προσωπικού Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Ηπείρου.  


----------------------------------------------------------------
Μήνυμα Γ. Ζάψα για εκλογές
Μήνυμα συμμετοχής σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις της Κυριακής και ιδιαίτερα σε αυτές για την ανάδειξη της επόμενης διοίκησης της Περιφέρειας Ηπείρου στέλνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» Γιώργος Ζάψας, λίγες ώρες πριν την εκλογική μάχη.
«Οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση διεξάγονται σε ένα εντελώς νέο τοπίο, λόγω του νέου θεσμικού πλαισίου. Η απλή αναλογική δίνει τη δυνατότητα στην κοινωνία να εκφραστεί και η φωνή της να ακουστεί στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. Για τον λόγο αυτό η συμμετοχή όλων και κυρίως των νέων ανθρώπων είναι αναγκαία.
Εγώ προσωπικά και το Κοινό των Ηπειρωτών δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους τον αγώνα μας για την Ήπειρο της αλληλεγγύης, της δημιουργίας και της προοπτικής, για την Ήπειρο που όλοι ονειρευόμαστε», αναφέρει ο Γ. Ζάψας.

Επισκέψεις σε υποψήφιους δημάρχους και «ΠΙΝΔΟ»
Το «Κοινό των Ηπειρωτών», στην τελική ευθεία για τις εκλογές, συνεχίζει να δίνει τη μάχη σε όλη την Ήπειρο, ενώ ο επικεφαλής Γ. Ζάψας με κλιμάκιο της παράταξης είχε τις τελευταίες ημέρες συναντήσεις με τους υποψήφιους δημάρχους της πόλης των Ιωαννίνων, κ.κ. Ν. Γκόντα, Μ. Ελισάφ, Τ. Καλογιάννη, Άρ. Μπαρτζώκα, Θ. Μπέγκα και Λ. Νάτση, με τους οποίους συνομίλησε για τα προγράμματά και τις ιδέες τους για τον μεγαλύτερο δήμο της Περιφέρειας Ηπείρου.
Το πρωί, ο κ. Ζάψας και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι επισκέφθηκαν τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «Πίνδος», όπου ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ανδρέα Δημητρίου για την πορεία της επιχείρησης, που είναι η ηγέτιδα στον κλάδο, καθώς και για το επενδυτικό της πρόγραμμα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με τους εργαζόμενους στην επιχείρηση και τους εκπροσώπους τους.
-------------------------------------------------------


'Νέοι Ορίζοντες": Η Κόνιτσα τελευταίος σταθμός

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου – Περήφανοι Ξανά» σήμερα Παρασκευή, τελευταία ημέρα της προεκλογικής εκστρατεία επισκέφθηκε την Κόνιτσα.
Εκεί, μεταξύ των άλλων, επισκέφθηκε τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων δημάρχων Νίκου Εξάρχου και Βασίλη Σπανού και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Παράλληλα, είχε μια σύντομη συνάντηση και με τον πρώην δήμαρχο και επικεφαλής ψηφοδελτίου για την τοπική κοινότητα Μάκη Χατζηεφραιμίδη, με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για καλή επιτυχία.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη