allnews-epirus

Βόλος: Αλβανός σκότωσε ομοεθνή του μπροστά στα μάτια των παιδιών του θύματος


Σε φονικό, μάλλον λόγω μέθης, κατέληξε σήμερα το απόγευμα ο καυγάς δύο συγγενών αλβανικής καταγωγής,στη Νέα Αγχίαλο του Βόλου.
 Το περιστατικό που συνέβη μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του θύματος, ξεκίνησε όταν οι δύο άνδρες,συζητούσαν, έτρωγαν και έπιναν παρέα. Η κουβέντα τους όμως πήρε άσχημη τροπή, με αποτέλεσμα ο 45χρονος δράστης να τραβήξει σουγιά και να τραυματίσει θανάσιμα τον 38χρονο συγγενή του.

Την δολοφονία του 38χρονου, σύμφωνα με περιγραφές, είδαν με τα ίδια τους τα μάτια τα παιδιά του θύματος, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι. Ο θανάσιμα τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου από συγγενικά του πρόσωπα, αλλά καθ' οδόν εξέπνευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από της αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας, το έγκλημα έγινε σε σπίτι στο κέντρο της Νέας Αγχιάλου και το θύμα δέχθηκε τρεις μαχαιριές, εκ των οποίων η μία στην καρδιά, που ήταν και η μοιραία.
 Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε και στο παρελθόν απειλήσει με μαχαίρι, πάνω σε καυγά, ομοεθνή του, και εκείνη την φορά σε κατάσταση μέθης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη