allnews-epirus

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΑΝΑΤΟΛΗΣ




Μια ακόμα απόδειξη του πως εννοεί η νέα Δημοτική Αρχή τη συνεργασία για το καλό του τόπου ήταν η σύσκεψη που συγκάλεσε ο αντιδήμαρχος έργων για θέματα που αφορούν τη Δημοτική Ενότητα Ανατολής.
Για πρώτη φορά αποκλείστηκαν από μια τέτοια σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τον προγραμματισμό των έργων και των παρεμβάσεων στη συγκεκριμένη Δημοτική Ενότητα εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Όλα τα προηγούμενα χρόνια και για όλα τα σημαντικά θέματα σε ανάλογες συσκέψεις η παρουσία των αιρετών, τοπικών και δημοτικών συμβούλων, από όλες τις παρατάξεις ήταν αυτονόητη.
Η «Νέα Εποχή» όμως ξεκίνησε τους αποκλεισμούς, αφού δεν κάλεσε τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της Δ.Ε. Ανατολής από την παράταξη μας.
Για το λόγο αυτό άλλωστε και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβούλιο της Ανατολής, κατήγγειλε το γεγονός και αποχώρησε από τη σύσκεψη.
Λυπούμαστε ειλικρινά για τις πρακτικές που εφαρμόζει η νέα Δημοτική Αρχή και οι οποίες δε συμβάλλουν σε καμία περίπτωση στην εμπέδωση μιας ειλικρινούς σχέσης συνεργασίας την οποία όπως αποδεικνύεται υποκριτικά ευαγγελίζονται όλα τα μέλη της.
ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ


 Απάντηση  «Νέας Εποχής» 
Η «Ενότητα Πολιτών» στην πρεμούρα της να βρίσκεται καθημερινά στην επικαιρότητα είτε πέφτει σε λάθη είτε εσκεμμένα ψεύδεται και παραπληροφορεί.
Έτσι έσπευσε να καταγγείλει τον αποκλεισμό συμβούλων της από σύσκεψη στην Ανατολή για τα έργα δήθεν της Δημοτικής Ενότητας.
Δεν γνωρίζει ο πρώην δήμαρχος ή δεν τον πληροφόρησαν σωστά…
Η σύσκεψη την οποία συγκάλεσε ο αντιδήμαρχος έργων, υπεύθυνος για τη Δημοτική Ενότητα Ανατολής αφορούσε αποκλειστικά και μόνο τη θεσμική λειτουργία των Κοινοτικών Συμβουλίων και τη συνεργασία τους με την δημοτική αρχή.
Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από το πρακτικό της συνεδρίασης. (Επισυνάπτεται)
Καλό θα είναι ο κ. Μπέγκας και η παράταξή του να καταλάβουν ότι οι εκλογές τελείωσαν. Κι αν ξεκίνησαν από τόσο νωρίς την αντιπολίτευση είναι σίγουρο ότι στα τέσσερα χρόνια θα κουραστούν.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη