allnews-epirus

Δεν βλέπονταν μέχρι το 78΄ ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά στην συνέχεια "εκτέλεσε" με 3-0 τον Απόλλωνα Πόντου


Ο ΠΑΣ Γιάννινα, παρά την σημερινή του νίκη με το ευρύ 3-0 επί του Απόλλωνα Πόντου, ήταν απογοητευτικός προκαλώντας την οργή και την απογοήτευση στους οπαδούς του.

 Και τα τρία γκόλ, τα πέτυχε μέσα σε 6 λεπτά, όταν στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα, έμφανίστηκε αλλαγμένος, αφού προηγήθηκαν τρεις πετυχημένες αλλαγές του Γιαννίκη, αλλά και η αποβολή ενός παίκτη του Απόλλωνα. Μέχρι τότε, ο ΠΑΣ δεν βλέπονταν και έκπληκτοι οι φίλαθλόι του τον έβλεπαν να "σέρνεται" στο γήπεδο και με συνεχή λάθη, ενώ αντίθετα ο ουραγός Απόλωνας, εμφανίσθηκε δυνατός, έχασε ευκαιρίες και είχε ένα δοκάρι. Εντυπωσιακό είναι οτι όλες σχεδόν οι προσπάθεις των "κυανολεύκων" αντιμετωπίζονταν με άνεση απο έναν αμυντικό των φιλοξενουμένων, τον Σαμαρά...
Για άλλη μια φορά η δεύτερη εμφάνιση του ΠΑΣ στο γήπεδό του ήταν απογοητευτική και αυτό προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Αν στο επόμενο παιχνίδι του με τον Απόλλωνα στην Ν. Σμύρνη, παρουσιάσει την ίδια εικόνα, τότε -το ξαναλέμε-, η επιστροφή του στην S.L θα απομακρυνθεί αισθητά.
Στο 78'  ο Παμλίδης έκανε σέντρα σουτ αλλά η μπάλα εκσφενδονίστηκε από το σώμα αμυνόμενου και κατέληξε στα δίχτυα του Πολίτη.Ο Κρίσμαν  δύο λεπτά αργότερα με πολύ ωραία προσπάθεια και άψογο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής κάνει το 2-0, και ο Λεό στο 84'  διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Κιόλα αυτά μέσα σε ένα εξάλεπτο .(78', 80', 84').
Με αυτήν την νίκη, οι Γιαννιώτες του Αργύρη Γιαννίκη έφτασαν τους 11 βαθμούς και βρίσκονται στην δεύτερη θέση ενώ ο Απόλλων Πόντου εξακολουθεί να ψάχνει τον πρώτο του βαθμό για να ξεκολλήσει κάποια στιγμή από το -6 με το οποίο ξεκίνησε το πρωτάθλημα.
ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας (67’ Κάστρο), Αποστολόπουλος, Λιάσος (56’ Πίτου Γκαρσία), Σιόντης, Ξύδας, Λεό, Νάουμετς (46’ Κρίσμαν), Παμλίδης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν, Πουρτουλίδης, Καλογέρης (52’ Καλαϊτζίδης), Λουφάκης (74’ Δόρης), Θεολόγου (34’ Κοντοές), Αμαραντίδης, Σαμαράς.

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες)
1. Απόλλων Σμύρνης 13
2. ΠΑΣ Γιάννινα 11
3. Πλατανιάς 10
4. Παναχαϊκή 9
5. ΑΕ Καραϊσκάκης 7
. Χανιά 7
. Λεβαδειακός 7
. Εργοτέλης 7
9. Δόξα Δράμας 6
10.Απόλλων Λάρισας 5
11. Κέρκυρα -3
12. Απόλλων Πόντου -6
*** Ο Απόλλων Πόντου ξεκίνησε τη σεζόν με -6 βαθμούς, η Κέρκυρα με -3.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη