allnews-epirus

Στην Λαϊκή Αγορά για την προσφορά αγάπης Φρούτα, λαχανικά, τρόφιμα και άλλα είδη συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της «προσφοράς αγάπης» που οργάνωσε η Κοινότητα Ιωαννίνων σε συνεργασία με τους εμπόρους και τους παραγωγής της Λαϊκής Αγοράς Αγίας Μαρίνας για την ενίσχυση της Ιεράς Μονής Δουραχάνης. Η προσφορά από τους ανθρώπους της Λαϊκής ήταν μεγάλη όπως επίσης σημαντική ήταν η ανταπόκριση κατοίκων της περιοχής. Η Πρόεδρος της Κοινότητας Σοφία Καραπάνου με δηλώσεις που έκανε ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και τόνισε ότι ανάλογες πρωτοβουλίες θα πραγματοποιηθούν και μετά τις γιορτές. Στην Λαϊκή Αγορά βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ ο οποίος συνεχάρη την Πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Ιωαννίνων για την πρωτοβουλία τους. Παράλληλα ευχαρίστησε τους παραγωγούς για την στήριξη τέτοιων κινήσεων. «Στην Ιερά Μονή Δουραχάνης πραγματοποιείται ένα σπουδαίο κοινωνικό έργο και έχει μεγάλη σημασία να βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους της» τόνισε ο Δήμαρχος. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους παραγωγούς που δραστηριοποιούνται στην Λαϊκή Αγορά και με την διοίκησή τους για τα προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο. «Όπως είχαμε πει πριν τις εκλογές, είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσουν άμεσα εργασίες που θα βελτιώσουν την κατάσταση. Εμείς έχουμε ξεκινήσει ήδη την προεργασία και άμεσα θα γίνουν οι πρώτες παρεμβάσεις για να βελτιωθούν οι συνθήκες στην Λαϊκή», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος. Στο πλαίσιο αυτό ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Ζωγράφος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας συνεργαζόμενοι με τις υπηρεσίες του Δήμου θα δρομολογήσουν τα επόμενα βήματα. Ο πρόεδρος των παραγωγών χαρακτήρισε πολύ σημαντική την πρωτοβουλία για την ενίσχυση της Μονής Δουραχάνης και σημείωσε ότι οι συνάδελφοί του θα ανταποκριθούν και σε ανάλογες που μπορεί να ακολουθήσουν



Φρούτα, λαχανικά, τρόφιμα και άλλα είδη συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της «προσφοράς αγάπης» που οργάνωσε η Κοινότητα Ιωαννίνων σε συνεργασία με τους εμπόρους και τους παραγωγής της Λαϊκής Αγοράς Αγίας Μαρίνας για την ενίσχυση της Ιεράς Μονής Δουραχάνης.
Η προσφορά από τους ανθρώπους της Λαϊκής ήταν μεγάλη όπως επίσης σημαντική ήταν η ανταπόκριση κατοίκων της περιοχής.
Η Πρόεδρος της Κοινότητας Σοφία Καραπάνου με δηλώσεις που έκανε ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και τόνισε ότι ανάλογες πρωτοβουλίες θα πραγματοποιηθούν και μετά τις γιορτές.
Στην Λαϊκή Αγορά βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ ο οποίος συνεχάρη την Πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Ιωαννίνων για την πρωτοβουλία τους.
Παράλληλα ευχαρίστησε τους παραγωγούς για την στήριξη τέτοιων κινήσεων.
«Στην Ιερά Μονή Δουραχάνης πραγματοποιείται ένα σπουδαίο κοινωνικό έργο και έχει μεγάλη σημασία να βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους της» τόνισε ο Δήμαρχος.
Παράλληλα είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους παραγωγούς που δραστηριοποιούνται στην Λαϊκή Αγορά και με την διοίκησή τους για τα προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο.
«Όπως είχαμε πει πριν τις εκλογές, είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσουν άμεσα εργασίες που θα βελτιώσουν την κατάσταση. Εμείς έχουμε ξεκινήσει ήδη την προεργασία και άμεσα θα γίνουν οι πρώτες παρεμβάσεις για να βελτιωθούν οι συνθήκες στην Λαϊκή», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος.
Στο πλαίσιο αυτό ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Ζωγράφος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας συνεργαζόμενοι με τις υπηρεσίες του Δήμου θα δρομολογήσουν τα επόμενα βήματα.
Ο πρόεδρος των παραγωγών χαρακτήρισε πολύ σημαντική την πρωτοβουλία για την ενίσχυση της Μονής Δουραχάνης και σημείωσε ότι οι συνάδελφοί του θα ανταποκριθούν και σε ανάλογες που μπορεί να ακολουθήσουν

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη