allnews-epirus

Διαμάχη των ΚΤΕΛ Πρέβεζας και Αιτωλ/νιας για την λεωφορεική συγκοινωνία προς το αεροδρόμιο Ακτίου

Διαμάχη των ΚΤΕΛ Πρέβεζας και Αιτωλ/νιας για την λεωφορεική συγκοινωνία προς το αεροδρόμιο Ακτίου. Συγκεκριμένα:
Την απόσυρση του άρθρου 34 του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τίτλο: «ίδρυση, λειτουργία και εκμετάλλευση αεροδρομίων επί υδάτινων επιφανειών, ρυθμίσεις μεταφορών και άλλες διατάξεις», βάσει του οποίου επιχειρείται η ανάθεση της αστικής συγκοινωνιακής σύνδεσης του αεροδρομίου Ακτίου εξ ολοκλήρου στο ΚΤΕΛ Πρέβεζας, ζητάει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.
Πιο συγκεκριμένα, με επιστολή του προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, ο κ. Φαρμάκης αναφέρει ότι το επίμαχο άρθρο, καταστρατηγεί το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, εκτείνοντας την αστική περιοχή της Πρέβεζας εντός των ορίων άλλης Περιφερειακής Ενότητας, αλλά και συνολικά, εντός άλλης Περιφέρειας.
Επίσης, σημειώνει ότι για περισσότερα από 20 χρόνια, το ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας και το ΚΤΕΛ Πρέβεζας συνεκμεταλλεύονται με επιτυχία τη διανομαρχιακή επιβατική γραμμή «Βόνιτσα – Άκτιο – Πρέβεζα» και κατά συνέπεια, δεν υπάρχει κανένας λόγος αλλαγής της σημερινής κατάστασης.
Ακόμα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, υπογραμμίζει: «Ένα από τα πολλά και σημαντικά παράπλευρα οφέλη της ύπαρξης και λειτουργίας ενός αεροδρομίου, ασφαλώς αφορά και το μεταφορικό έργο, το οποίο με τη συγκεκριμένη διάταξη επιχειρείται να αφαιρεθεί από την περιοχή – έδρα του  αεροδρομίου προς όφελος μίας άλλης περιοχής. Δικαίως μάλλον λοιπόν διατυπώνεται η απορία της σκοπιμότητας της συγκεκριμένης ρύθμισης, ειδικά αφού η ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις μεταφορικές ανάγκες που προκύπτουν από την σημαντική αύξηση της κίνησης του αεροδρομίου, διαθέτοντας στόλο 180 και πλέον οχημάτων».
Καταλήγοντας, ο κ. Φαρμάκης ζητάει την απόσυρση του συγκεκριμένου άρθρου, τονίζοντας: «Η ύπαρξή του και η τυχόν ψήφισή του, θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και ενδεχομένως “κακά προηγούμενα”, ενώ επίσης αντίκειται στις κείμενες διατάξεις και επί της ουσίας καταργεί τον ρόλο των θεσμοθετημένων οργάνων για τον χαρακτηρισμό αστικών περιοχών και αστικών και διανομαρχιακών γραμμών τα οποία εν προκειμένω είναι τα Περιφερειακά Συμβούλια και οι εμπλεκόμενοι Περιφερειάρχες. Τέλος, προκαλεί έντονες και εύλογες αντιδράσεις, λειτουργώντας μάλιστα και ως “νάρκη”, ως προς την μέχρι σήμερα επιτυχή συνεκμετάλλευση της διανομαρχιακής γραμμής από τα ΚΤΕΛ, τόσο της Αιτωλοακαρνανίας όσο και της Πρέβεζας».

Η επιστολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας:

Προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών: κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή
ΘΕΜΑ: «ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΚΤΙΟΥ»
Κύριε Υπουργέ,
Στις 24/1/2020 κατατέθηκε στην βουλή σχέδιο Νόμου  με τίτλο: «ΙΔΡΥΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΕΠΙ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ, ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ», ένα άρθρο του οποίου το περιεχόμενο, προκάλεσε κατάπληξη στους φορείς της Αιτωλοακαρνανίας και πιστεύω, την εύλογη αντίδρασή τους.
Πιο συγκεκριμένα, στο άρθρο 34 του παραπάνω σχεδίου Νόμου, που φέρει τον  τίτλο  «Σύνδεση αεροδρομίου Ακτίου με αστική τακτική συγκοινωνία με την πόλη της Πρέβεζας», αναφέρονται τα εξής: «Η τακτική συγκοινωνιακή σύνδεση του αεροδρομίου Ακτίου με την πόλη της Πρέβεζας, πραγματοποιείται με αστική τακτική λεωφορειακή γραμμή που εκτελείται από την ΚΤΕΛ Ν. Πρέβεζας Α.Ε.. Ο καθορισμός των δρομολογίων και των κομίστρων και η εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις προβλέψεις του ν. 2963/2001 (Α’ 268), η δε έκδοση των σχετικών διοικητικών πράξεων γίνεται με ευθύνη της Π.Ε. Πρέβεζας.»
Από τα προαναφερόμενα γίνεται σαφές ότι η συγκεκριμένη διάταξη καταστρατηγεί το ισχύον Νομοθετικό πλαίσιο για τις τακτικές γραμμές και τον χαρακτηρισμό αστικών περιοχών, ενώ έρχεται και σε σύγκρουση με τον Ν.2963/2001 περί λειτουργίας των ΚΤΕΛ.
Εν ολίγοις, παρ΄ότι το Άκτιο βρίσκεται στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και η Πρέβεζα στην Π.Ε Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου, με το παραπάνω άρθρο επεκτείνεται η αστική περιοχή της Πρέβεζας όχι μόνο σε άλλη ΠΕ (Αιτωλοακαρνανίας) αλλά και σε άλλη Περιφέρεια (Δυτική Ελλάδα).
Στο σημείο αυτό επιτρέψτε μου να σημειώσω ότι ο χαρακτηρισμός μιας περιοχής ως αστικής ή υπεραστικής καθώς και η επέκταση αυτών γίνεται κατόπιν πολύ συγκεκριμένων διαδικασιών που προβλέπει το άρθρο 7 Ν. 2963/2001, το οποίο αναφέρει τα εξής: «1. Με απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, καθορίζονται για την εφαρμογή του νόμου αυτού οι γενικοί όροι, οι προϋποθέσεις και η διαδικασία για το χαρακτηρισμό μιας περιοχής ως αστικής και μιας γραμμής ως αστικής ή υπεραστικής, καθώς και οι όροι και οι προϋποθέσεις για τον καθορισμό των αφετηριών, τερμάτων, διαδρομών, στάσεων σταθμών, πρακτορείων εξυπηρέτησης, εκδοτηρίων εισιτηρίων και κάθε άλλου σχετικού θέματος. Η απόφαση αυτή εκδίδεται μετά από γνώμη επιτροπής, αποτελούμενη από επτά (7) κατ` ανώτατο όριο μέλη, που συγκροτείται με απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, και αποτελείται από δύο εκπροσώπους του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών και εκπρόσωπο του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, της Κεντρικής Ενωσης Δήμων και Κοινοτήτων, της Ενωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αστικών Λεωφορείων (Π.Ο.Ε.Ι.Α.Λ.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (Π.Ο.Α.Υ.Σ.).  2. Ο κατά την προηγούμενη παράγραφο χαρακτηρισμός των αστικών περιοχών γίνεται με αποφάσεις των οικείων Νομαρχιακών Συμβουλίων και ο χαρακτηρισμός γραμμών ως αστικών και υπεραστικών γίνεται με αποφάσεις των οικείων Νομαρχών. Με τις αποφάσεις των Νομαρχών καθορίζονται επίσης η αφετηρία, η διαδρομή, οι στάσεις και το τέρμα κάθε γραμμής. Ειδικά για το χαρακτηρισμό των αστικών περιοχών και των αστικών γραμμών, ζητείται η γνώμη των οικείων Ο.Τ.Α, πρώτου βαθμού.  3. Περιοχές που, μέχρι την έναρξη ισχύος του νόμου αυτού, έχουν χαρακτηριστεί ως αστικές, διατηρούν το χαρακτηρισμό τους και μπορούν να επεκταθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην προηγούμενη παράγραφο.  4. Οι επιβατικές γραμμές που έχουν χαρακτηριστεί και λειτουργούν ως αστικές ή υπεραστικές κατά την έναρξη ισχύος του νόμου αυτού, διατηρούνται και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην παράγραφο 2. Για την τροποποίηση υφιστάμενης επιβατικής γραμμής απαιτείται απόφαση του αρμόδιου για το χαρακτηρισμό οργάνου.»
Επιπλέον παρ΄ότι ο Ν. 2963/2001 στο άρθρο 7 προβλέπει συγκεκριμένους τρόπους καθιέρωσης διανομαρχιακών γραμμών που το τέρμα αυτών βρίσκεται σε Νομό άλλης περιφέρειας, (περίπτωση γ. του άρθρου 7 Ν. 2963/2001: Αν το τέρμα της διανομαρχιακής γραμμής βρίσκεται σε νομό άλλης περιφέρειας, το αίτημα περί καθιέρωσης διανομαρχιακής γραμμής κοινοποιείται από τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας, στον οποίο υποβλήθηκε, προς τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας, όπου υπάγεται ο νομός τέρματος της γραμμής. Το παραπάνω αίτημα κοινοποιείται επίσης στο Κ.Τ.Ε.Λ. της ίδιας περιφέρειας με σχετικό ερώτημα για συνεκμετάλλευση. Σε περίπτωση, που το Κ.Τ.Ε.Λ. δεν απαντήσει εντός της παραπάνω αποκλειστικής προθεσμίας ή αρνηθεί τη συνεκμετάλλευση, με κοινή απόφαση των Γενικών Γραμματέων των Περιφερειών η γραμμή μπορεί να ανατεθεί εξ ολοκλήρου στο αιτούν Κ.Τ.Ε.Λ.. Αν το δεύτερο Κ.Τ.Ε.Λ. αποδεχθεί τη συνεκμετάλλευση, με όμοια απόφαση καθιερώνεται η γραμμή και οι όροι συνεκμετάλλευσης αυτής, μετά από τεχνικοοικονομική μελέτη. Αν οι Περιφερειάρχες διαφωνούν, η γραμμή και οι όροι συνεκμετάλλευσης δύνανται να καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών), το επίμαχο άρθρο του σχεδίου Νόμου, δίνει στην ΚΤΕΛ Πρέβεζας Α.Ε. την εκμετάλλευση διανομαρχιακής γραμμής δίχως καμία προδικασία και τεχνοοικονομική μελέτη, αλλά και δίχως κανένα αίτημα για συνεκμετάλλευση της γραμμής με την ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας ΑΕ.
Πέραν τούτων και σχετικά με την ουσία του ζητήματος, οφείλω επίσης να σας ενημερώσω ότι η ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας Α.Ε. και η ΚΤΕΛ Πρέβεζας Α.Ε. συνεκμεταλλεύονται δίχως κανένα απολύτως πρόβλημα για το επιβατικό κοινό και για πάνω από 20 έτη τη διανομαρχιακή επιβατική γραμμή «Βόνιτσα – Άκτιο – Πρέβεζα». Επιπλέον, σημειώνω ότι ένα από τα πολλά και σημαντικά παράπλευρα οφέλη της ύπαρξης και λειτουργίας ενός αεροδρομίου, ασφαλώς αφορά και το μεταφορικό έργο, το οποίο με τη συγκεκριμένη διάταξη επιχειρείται να αφαιρεθεί από την περιοχή – έδρα του  αεροδρομίου προς όφελος μίας άλλης περιοχής. Δικαίως μάλλον λοιπόν διατυπώνεται η απορία της σκοπιμότητας της συγκεκριμένης ρύθμισης, ειδικά αφού η ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις μεταφορικές ανάγκες που προκύπτουν από την σημαντική αύξηση της κίνησης του αεροδρομίου, διαθέτοντας στόλο 180 και πλέον οχημάτων.
Κύριε Υπουργέ,
Ζητώ την απάλειψη του συγκεκριμένου άρθρου από το παραπάνω σχέδιο Νόμου, καθώς δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα και δεν επιλύει κανένα. Η ύπαρξή του και η τυχόν ψήφισή του, θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και ενδεχομένως «κακά προηγούμενα», ενώ επίσης αντίκειται στις κείμενες διατάξεις και επί της ουσίας καταργεί τον ρόλο των θεσμοθετημένων οργάνων για τον χαρακτηρισμό αστικών περιοχών και αστικών και διανομαρχιακών γραμμών τα οποία εν προκειμένω είναι τα Περιφερειακά Συμβούλια και οι εμπλεκόμενοι Περιφερειάρχες. Τέλος, προκαλεί έντονες και εύλογες αντιδράσεις, λειτουργώντας μάλιστα και ως «νάρκη», ως προς την μέχρι σήμερα επιτυχή συνεκμετάλλευση της διανομαρχιακής γραμμής από τα ΚΤΕΛ, τόσο της Αιτωλοακαρνανίας όσο και της Πρέβεζας.
Κατόπιν τούτων, παρακαλώ θερμά για τις δικές σας ενέργειες.
Μετά τιμής
Νεκτάριος Αθ. Φαρμάκης Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας

16 Σχόλια

  1. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως ένα προσωπικό δάνειο ή εμπορικά δάνεια ή ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός έργου ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε άλλο σκοπό; Αν ναι, θα σας συμβουλέψω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω της {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} ή {WhatsApp: +447903159998}.

    Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

    Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group.
    - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε με δική σας άνεση
    - Μπορείτε να δανειστείτε από 1.000 ευρώ έως 20 εκατ. Ευρώ
    - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών
    - Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
    - Ετήσιο επιτόκιο 3%
    - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
    -Η συναλλαγή δανείου σας είναι 100% ασφαλής μαζί μας.

    Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί αυτή η εταιρεία έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση με την Sunshine Financial Group, υποβάλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

    Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο, παρακαλώ γράψτε στο email ή τον αριθμό παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δάνειο.
    Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998

    Ένα κατάλληλο δάνειο για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

    Γεια σας, αγαπητοί μου άνθρωποι, είμαι η Linda McDonald, που ζει σήμερα στο Ώστιν του Τέξας των ΗΠΑ. Είμαι τώρα χήρα με τρία παιδιά και έμεινα σε οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο του 2018 και χρειάστηκα να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες δανειοδοτικές εταιρείες τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία και οι περισσότερες τράπεζες έσβησαν την πίστωσή μου, δεν πλήρωσαν τα θύματα εκείνα που τους αποκαλούν δανειστή αυτοχρηματοδότησης είναι όλα απάτη, ό, τι θέλουν είναι χρήματα και δεν ξέρεις από αυτά ξανά το έχουν κάνει σε με δύο φορές πριν συναντήσω τον κ. David Wilson το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι το δάνειο μου μεταφέρθηκε σε μένα εντός 74hours γι 'αυτό θα σας συμβουλεύσει να επικοινωνήσετε με τον κ. Δαβίδ εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε δάνειο και είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να τον πληρώσετε στο χρόνο που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος, δεν υπάρχει συνυπογράφος με μόνο επιτόκιο 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε εταιρεία σχετικά με την εξασφάλιση δανείου χωρίς εξασφαλίσεις, επικοινωνήστε με τον κ. David Wilson σήμερα για το δάνειό σας

    Προσφέρουν κάθε είδους κατηγορίες δανείων

    Βραχυπρόθεσμο δάνειο (5_10 χρόνια)
    Μακροπρόθεσμο δάνειο (20_40)
    Μεσοπρόθεσμο δάνειο (10_20)
    Προσφέρουν δάνειο όπως
    Εγχώριο δάνειο ............., Επιχειρηματικό δάνειο ........ Χρέος .......
    Δάνειο σπουδαστών .........., Επιχειρηματικό δάνειο εκκίνησης
    Επιχειρηματικό δάνειο ......., δάνειο εταιρείας .............. κλπ
    Email .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Όταν πρόκειται για χρηματοπιστωτική κρίση και δάνειο, τότε ο Δαβίδ Wilson δάνειο είναι ο χρηματοοικονομικός χώρος για να πάει παρακαλώ απλά να του πω ότι η κ. Linda McDonald σας κατευθύνει Καλή τύχη ................... ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου,

    Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

    Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

    Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com

    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com




    3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου,

    Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

    Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

    Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com

    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com




    3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

    Γεια σας, αγαπητοί μου άνθρωποι, είμαι η Linda McDonald, που ζει σήμερα στο Ώστιν του Τέξας των ΗΠΑ. Είμαι τώρα χήρα με τρία παιδιά και έμεινα σε οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο του 2018 και χρειάστηκα να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες δανειοδοτικές εταιρείες τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία και οι περισσότερες τράπεζες έσβησαν την πίστωσή μου, δεν πλήρωσαν τα θύματα εκείνα που τους αποκαλούν δανειστή αυτοχρηματοδότησης είναι όλα απάτη, ό, τι θέλουν είναι χρήματα και δεν ξέρεις από αυτά ξανά το έχουν κάνει σε με δύο φορές πριν συναντήσω τον κ. David Wilson το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι το δάνειο μου μεταφέρθηκε σε μένα εντός 74hours γι 'αυτό θα σας συμβουλεύσει να επικοινωνήσετε με τον κ. Δαβίδ εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε δάνειο και είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να τον πληρώσετε στο χρόνο που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος, δεν υπάρχει συνυπογράφος με μόνο επιτόκιο 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε εταιρεία σχετικά με την εξασφάλιση δανείου χωρίς εξασφαλίσεις, επικοινωνήστε με τον κ. David Wilson σήμερα για το δάνειό σας

    Προσφέρουν κάθε είδους κατηγορίες δανείων

    Βραχυπρόθεσμο δάνειο (5_10 χρόνια)
    Μακροπρόθεσμο δάνειο (20_40)
    Μεσοπρόθεσμο δάνειο (10_20)
    Προσφέρουν δάνειο όπως
    Εγχώριο δάνειο ............., Επιχειρηματικό δάνειο ........ Χρέος .......
    Δάνειο σπουδαστών .........., Επιχειρηματικό δάνειο εκκίνησης
    Επιχειρηματικό δάνειο ......., δάνειο εταιρείας .............. κλπ
    Email .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Όταν πρόκειται για χρηματοπιστωτική κρίση και δάνειο, τότε ο Δαβίδ Wilson δάνειο είναι ο οικονομικός χώρος για να πάει παρακαλώ απλά να του πω ότι η κ. Linda McDonald σας κατευθύνει Καλή τύχη ................... ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειά σου,

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να λύσετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000,00 έως 100.000.000,00, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρουμε 100% εγγύηση ξένων δανείων κατά την περίοδο αυτής της μεταφοράς.

    Εκδώσαμε επίσης ένα δάνειο σε όλα τα νομίσματα με επιτόκιο 3% για όλα τα δάνεια .... Εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διεύθυνσης email της εταιρείας

    Αυτό το email: Επιστρέψτε σε μας, εάν ενδιαφέρεστε, μέσω: zekoceanfinance1@gmail.com
    zekoceanfinance@gmail.com



    Χαιρετισμοί,

    Κ. Lanlazar Marcus

    zekoceanfinance@gmail.com
    zekoceanfinance1@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαίρετε,

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την εκκαθάριση των χρεών σας ή χρειάζεστε ένα κεφάλαιο για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Χρειάζεστε ένα δάνειο ενοποίησης ή ένα ενυπόθηκο δάνειο; Αναζητήστε περισσότερα, καθώς είμαστε εδώ για να αφαιρέσουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα στο παρελθόν.

    Αυτή είναι μια οικολογική πιστωτική εταιρεία. προσφέρουμε δάνεια σε όσους ενδιαφέρονται για ένα προσιτό επιτόκιο 3%. Το εύρος από 1.000,00 έως το μέγιστο των 50.000.000,00 ευρώ.

    Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα, καθώς η μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας.

    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: ecofinance2020@gmail.com

    Whatsapp: +2347035513355

    Με εκτιμιση,
    Κύριε Όσκαρ Μπερνάρντ
    ecofinance2020@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσοχή! Προσοχή!! Προσοχή!!! ,

    Οι ενδιαφερόμενοι δανειστές θα πρέπει να με στείλουν μέσω email ή WhatsApp:

    Όνομα δανειστή: Δρ. Paul John
    Email δανειστών: dr.paulloanlender@hotmail.com
    WhatsApp +1 (506) 268-2838.

    Ο δρ. Paul John δάνεια εταιρεία έχει έρθει να παρέχει ιδιωτικά, εμπορικά και προσωπικά δάνεια με πολύ χαμηλά επιτόκια έτους τόσο χαμηλά όσο 2% εντός ενός έτους έως 33 ετών Διάρκεια αποπληρωμής σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

    Δίνουμε δάνεια που κυμαίνονται από $ 2.000 έως $ 50.000.000. Τα δάνεια μας είναι ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Ο Δρ Paul John είναι ένας από τους κορυφαίους διαδικτυακούς παρόχους χρηματοδότησης.

    Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ενοποίησης, έχουμε πολλά ευέλικτα σχέδια στον πίνακα δανεισμού μας για να σας δώσουμε την αποδέσμευση των ιδίων κεφαλαίων στο σπίτι σας. Μπορούμε ακόμη και να βοηθήσουμε στην εταιρική χρηματοδότηση!

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ονομα:
    Χώρα:
    Αριθμός φαξ:
    Προσωπικός αριθμός:
    Κατοχή:
    Φύλο:
    Απαιτούμενη ποσότητα:
    Διάρκεια δανείου:
    Μηνιαίο εισόδημα:

    Χαιρετισμοί
    Δρ. Paul John
    Διαδικτυακός διαφημιζόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΙΡΕΤΕ; ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?
    Παρέχουμε δάνεια για ιδιώτες: προσωπικό δάνειο για κατανάλωση, στεγαστικό δάνειο, εξαργύρωση πίστωσης, εξόφληση χρεών. για να συλλέξετε όλα τα χρέη σας σε μία πίστωση, φοιτητικό δάνειο, δάνειο για τη χρηματοδότηση της αγοράς του αυτοκινήτου σας.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ;
    Θα υποστηρίξουμε τη χρηματοδότηση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, χρηματοδοτούμε τα ταξιδιωτικά σας έργα, την εταιρεία σας ή ένα έργο για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ;
    Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

    ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ. ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
    μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω:
    novaglobalfinances@gmail.com

    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
    Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια, ενοποίηση χρεών και πολλά άλλα σε πολύ λογικό επιτόκιο.

    Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES ακολουθεί μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα για να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!
    Όνομα: Camilla Karlsen (Λειτουργός Κέντρου Δανείων)
    Διεύθυνση επικοινωνίας: novaglobalfinances@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΙΡΕΤΕ; ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?
    Παρέχουμε δάνεια για ιδιώτες: προσωπικό δάνειο για κατανάλωση, στεγαστικό δάνειο, εξαργύρωση πίστωσης, εξόφληση χρέους για τη συλλογή όλων των χρεών σας σε μία πίστωση, φοιτητικό δάνειο, δάνειο για τη χρηματοδότηση της αγοράς του αυτοκινήτου σας.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ;
    Θα υποστηρίξουμε τη χρηματοδότηση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, χρηματοδοτούμε τα ταξιδιωτικά σας έργα, την εταιρεία σας ή ένα έργο για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ;
    Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

    ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ. ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
    μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω:
    novaglobalfinances@gmail.com

    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
    Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια, ενοποίηση χρεών και πολλά άλλα σε πολύ λογικό επιτόκιο.

    Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES ακολουθεί μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα για να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

    Στείλτε αίτημα δανείου τώρα !!!
    Όνομα: Camilla Karlsen (Λειτουργός Κέντρου Δανείων)
    Διεύθυνση επικοινωνίας: novaglobalfinances@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΙΡΕΤΕ; ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?
    Παρέχουμε δάνεια για ιδιώτες: προσωπικό δάνειο για κατανάλωση, στεγαστικό δάνειο, εξαργύρωση πίστωσης, εξόφληση χρέους για τη συλλογή όλων των χρεών σας σε μία πίστωση, φοιτητικό δάνειο, δάνειο για τη χρηματοδότηση της αγοράς του αυτοκινήτου σας.

    Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη;
    Θα υποστηρίξουμε τη χρηματοδότηση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, χρηματοδοτούμε τα ταξιδιωτικά σας έργα, την εταιρεία σας ή ένα έργο για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

    Χρειάζεστε επενδυτικό ταμείο;
    Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

    ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ. Κάνε αίτηση τώρα!
    μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω: novaglobalfinances@gmail.com

    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
    Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια, ενοποίηση χρεών και πολλά άλλα σε πολύ λογικό επιτόκιο.

    Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES ακολουθεί μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα για να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

    Στείλτε αίτημα δανείου τώρα !!!
    Όνομα: Camilla Karlsen (Λειτουργός Κέντρου Δανείων)
    Διεύθυνση επικοινωνίας: novaglobalfinances@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεια σας Κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους οικονομικούς σας στόχους. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίσετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη αποπληρωμή - Παίρνετε την πιθανότητα να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρημάτων. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με πλήρη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γεια,
    Σας γράφω για να σας ενημερώσω ότι προσφέρουμε προσωπικά δάνεια με ποσοστό 2%. Μπορούμε να σας δώσουμε δάνεια, ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε τα έργα σας ή άλλα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας μέσω email: sduplens@gmail.com
    Τις καλύτερες ευχές μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ (R.M.L.C)

    Γεια σας φίλοι!!! Το όνομά μου είναι Νικόλαος Αθανάσιος, θέλω να καταθέσω τον καλό δανειστή δανείου που μου έδειξε φως αφού απάτη από 5 διαφορετικούς διεθνείς δανειστές του Διαδικτύου, όλοι υπόσχονται να μου δώσουν ένα δάνειο αφού με κάνουν να πληρώσω πολλά τέλη που δεν απέδωσαν τίποτα και ανέρχονταν χωρίς θετικό αποτέλεσμα. έχασα τα σκληρά κέρδη μου και ήταν συνολικά 17.000,00 ευρώ. Μια μέρα καθώς έκανα περιήγηση στο Διαδίκτυο φαινόμουν απογοητευμένοι όταν συνάντησα μια γυναίκα μαρτυρίας που επίσης απάτη και τελικά συνδέθηκε με μια εταιρεία νομών δανείου που ονομάζεται Χρηματοοικονομική υπηρεσία Δάνειο Betty Mabel και email (betty.mabel227@gmail.com) όπου τελικά πήρα το δάνειο της, γι 'αυτό αποφάσισα να επικοινωνήσω με την ίδια εταιρεία δανεισμού και μετά τους είπα την ιστορία μου για το πώς έχω απάτη από 5 διαφορετικούς δανειστές που δεν έκαναν τίποτα, αλλά φυσικά με περισσότερο πόνο. Εξηγώ στην εταιρεία μέσω ταχυδρομείου και το μόνο που μου είπαν ήταν να μην κλάψω πια γιατί θα πάρω το δάνειο μου στην εταιρεία τους και επίσης έχω κάνει τη σωστή επιλογή να επικοινωνήσω μαζί τους. συμπλήρωσα το έντυπο αίτησης δανείου και προχώρησα σε όλα όσα μου ζητήθηκαν και με έκπληξη, μου δόθηκε ένα ποσό δανείου 250.000,00 ευρώ από αυτήν την υπέροχη εταιρεία (Χρηματοοικονομική υπηρεσία Δάνειο Betty Mabel) που διαχειρίζεται η κυρία Betty Mabel μια γυναίκα που φοβάται τον Θεό και εδώ Είμαι σήμερα χαρούμενος γιατί αυτή η εταιρεία μου έχει δώσει ένα δάνειο, οπότε έκανα έναν όρκο στον εαυτό μου ότι θα συνεχίσω να καταθέτω στο Διαδίκτυο για το πώς πήρα το δάνειο μου. Χρειάζεστε επειγόντως ένα δάνειο; ευγενικά και γρήγορα επικοινωνήστε με αυτήν την υπέροχη εταιρεία τώρα για το δάνειο σας μέσω email: betty.mabel227@gmail.com είναι ευγενική. παραμένω Νικόλαος Αθανάσιος ........... Αριθμός τηλεφώνου Whatsapp της: +1 (305) 771-0689

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαρτυρία για το πώς μεταμορφώθηκε η ζωή μου (betty.mabel227@gmail.com)

    Το όνομά μου είναι Μαρία Ελένη Ζω στην πόλη της Αθήνας και είμαι ευτυχισμένη γυναίκα σήμερα; Είπα στον εαυτό μου ότι οποιοσδήποτε δανειστής δανείου που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή μου και αυτή της οικογένειάς μου, θα παραπέμψω οποιοδήποτε άτομο που ψάχνει δάνειο σε αυτούς. Εάν χρειάζεστε δάνειο και είστε 100% σίγουροι ότι θα εξοφλήσετε το δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και πείτε τους ότι η Μαρία Ελένη σας παραπέμπει σε αυτά. στείλτε email στην κυρία Betty Mabel μέσω: (betty.mabel227@gmail.com) Τηλέφωνο Whatsapp της: +1 (305) 771-0689

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΔΑΝΕΙΟΥ

    Το όνομά μου είναι Γιώργος Γιάννης, πολίτης της Αθήνας. Έχω απάτη από 4 διαφορετικούς διεθνείς δανειστές του Διαδικτύου, όλοι υπόσχονται να μου δώσουν ένα δάνειο αφού με έκαναν να πληρώσω αρκετά τέλη που δεν απέδωσαν τίποτα και δεν ισοδυναμούσαν με κανένα θετικό αποτέλεσμα. έχασα τα σκληρά κέρδη μου. Μια μέρα καθώς έκανα περιήγηση στο Διαδίκτυο με δάκρυα στα μάτια μου, συνάντησα μια μαρτυρία για έναν άνθρωπο που επίσης ήταν απάτης και τελικά συνδέθηκε με μια εταιρεία νομικών δανείων που ονομάζεται ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ BETTY MABEL (betty.mabel227@gmail.com) όπου Πήρε τελικά το δάνειο του, οπότε αποφάσισα να επικοινωνήσω με την ίδια εταιρεία δανείου και μετά τους είπα την ιστορία μου για το πώς έχω απάτη από 4 διαφορετικούς δανειστές δανείων που δεν έκαναν τίποτα παρά να με προκαλέσουν περισσότερο πόνο. Εξηγώ στην εταιρεία μέσω ταχυδρομείου και το μόνο που μου είπαν ήταν να μην κλάψω πια γιατί θα πάρω το δάνειο μου στην εταιρεία τους και επίσης έχω κάνει τη σωστή επιλογή να επικοινωνήσω μαζί τους. συμπλήρωσα το έντυπο αίτησης δανείου και προχώρησα σε όλα όσα μου ζητήθηκαν και μου δόθηκε ένα ποσό δανείου ύψους 270.000,00 ευρώ από αυτήν τη μεγάλη εταιρεία (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ BETTY MABEL) που διαχειρίζεται ο κ. Gary Mark και εδώ είμαι σήμερα χαρούμενος επειδή το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ BETTY MABEL μου έδωσαν ένα δάνειο, οπότε έκανα έναν όρκο στον εαυτό μου ότι θα συνεχίσω να μαρτυρώ στο Διαδίκτυο για το πώς πήρα το δάνειο μου. Χρειάζεστε ένα δάνειο επειγόντως ευγενικά και γρήγορα επικοινωνήστε τώρα με το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ BETTY MABEL για το δάνειο σας μέσω email: betty.mabel227@gmail.com

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ BETTY MABEL
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: betty.mabel227@gmail.com
    Αριθμός τηλεφώνου Whatsapp της: +1 (305) 771-0689

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη