allnews-epirus

ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ, ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ!!!


Σε σύνολο 600 δειγμάτων που ελήφθησαν σε διαφορετικά σημεία, σε έρευνα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε παράκτιες περιοχές του Ιονίου και ποτάμια, εντοπίστηκε η ύπαρξη φυτοφαρμάκων και άλλων φυτοπροστατευτικών ουσιών - ρυπαντών, μεγάλες συγκεντρώσεις φαρμακευτικών ουσιών που περιέχονται σε ψυχιατρικά φάρμακα, αντιβιοτικά και κυρίως αναλγητικά κ.λ.π.
Αυτά επεσήμανε ο Καθηγητής Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διευθυντής του Τμήματος Χημείας και των Εργαστηρίων Ελέγχου Προστασίας και Τεχνολογίας Περιβάλλοντος,  στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών για τα 20 χρόνια της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ, όπου μίλησε με θέμα: "Η παρουσία των φαρμακευτικών ενώσεων στο περιβάλλον - Επίπεδα συγκεντρώσεων και Επιπτώσεις".
Η κύρια περιοχή της μελέτης που ολοκληρώθηκε εστίασε σε παράκτιες περιοχές του Ιονίου όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση Ιχθυοκαλλιεργειών με αλιεύματα που καταναλώνονται σε όλη τη χώρα και εξάγονται. Ο κ. Αλμπάνης αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων με Ακαδημαϊκά ιδρύματα από άλλες έξι Ευρωπαϊκές χώρες, σε πιλοτική Πανευρωπαϊκή μελέτη για την ρύπανση των υδάτων από χημικά προϊόντα.
Η κύρια περιοχή της μελέτης που ολοκληρώθηκε εστίασε σε παράκτιες περιοχές του Ιονίου όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση Ιχθυοκαλλιεργειών με αλιεύματα που καταναλώνονται σε όλη τη χώρα και εξάγονται.
«Η Ελλάδα σήμερα είναι στους επτά μεγαλύτερους παραγωγούς στον τομέα των Ιχθυοκαλλιεργειών» ανέφερε σχετικά με τα βασικά δεδομένα που έδωσαν την ώθηση για την έρευνα των επιστημόνων, εξηγώντας επίσης ότι «μέχρι το 1990 δεν είχαμε στοιχεία για τη χρήση των φυτοφαρμάκων στη χώρα ενώ τα 'ανθρωποφάρμακα' δεν υπήρχε κανένα στοιχείο, μέχρι πριν από 10 χρόνια». Από την επιστημονική βιβλιογραφία ανέφερε ότι «από τις συνολικές οργανικές ενώσεις που παράγονται μέσω της ανθρώπινης δραστηριότητας (δυνητικούς ρυπαντές) το 85% καταλήγει στον Ωκεανό καθώς η επιβάρυνση στα ποτάμια είναι προσωρινή με δεδομένο ότι ο τελικός τους αποδέκτης είναι οι παράκτιες περιοχές». Οσον αφορά την χημική βιομηχανία εξήγησε ότι «σε ετήσια βάση παράγουμε 1.000 νέες χημικές ενώσεις ενώ οι ενώσεις που έχουν παραχθεί μέχρι σήμερα, παγκοσμίως, είναι πάνω από 6 εκατομμύρια».
Η ΕΠΙΛΟΓΗ
«Αυτό που αξίζει να ερευνηθεί σήμερα είναι οι αναδυόμενοι λεγόμενοι ρύποι, νέες χημικές ενώσεις που είναι δυνητικά τοξικές» τόνισε και ανέφερε πως στους αναδυόμενους ρύπους εντάσσονται φυτοφάρμακα και φυτοπροστατευτικά προϊόντα αλλά και τα χημικά προϊόντα προσωπικής φροντίδας ('ανθρωποφάρμακα').
Μετά από έρευνα που έγινε στην Ηπειρο, στην Λωρίδα της Σαγιάδας και τις εκβολές του Καλαμά όπου υπάρχει η πιο εντατική εκμετάλλευση σε επίπεδο Ιχθυοκαλλιεργειών στη χώρα, σύμφωνα με τον κ.Αλμπάνη εντοπίστηκαν:
- Σε σύνολο 600 δειγμάτων που ελήφθησαν σε διαφορετικά σημεία, εντοπίστηκε η ύπαρξη φυτοφαρμάκων και άλλων φυτοπροστατευτικών ουσιών - ρυπαντών. Σε ποσοστό 67% των δειγμάτων που ελήφθησαν, εντοπίστηκαν χημικές ενώσεις πάνω από μια ενώ σε κάποιο πιο περιορισμένο αριθμό δειγμάτων υπήρχαν από 5-10 από τις ερευνώμενες ενώσεις - ρύποι.
- Μεγάλες συγκεντρώσεις φαρμακευτικών ουσιών που περιέχονται σε ψυχιατρικά φάρμακα, αντιβιοτικά και κυρίως αναλγητικά, δείγμα της εντατικής χρήσης αλλά και άλλων πηγών μόλυνσης όπως τα απόβλητα νοσοκομείων. Οι φαρμακευτικές χημικές ενώσεις, σε μεγάλο επίσης ποσοστό όπως τα φυτοφάρμακα, συνυπάρχουν στα ίδια δείγματα που ερευνήθηκαν.
-Υψηλές συγκεντρώσεις ψυχιατρικών ουσιών εντοπίστηκαν στις εκβολές των ποταμών Λούρου και Αραχθου που αποτελούν ένα ενιαίο οικοσύστημα (κύκλο ζωής στη φύση) για τους υδρόβιους οργανισμούς.
«Σε ιζήματα στις εκβολές υπάρχουν οργανισμοί θαλάσσιοι που ζουν αποκλειστικά εκεί» υπενθύμισε  ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, προβαίνοντας στην εκτίμηση πως «πλέον οι επιστήμονες εκτιμούν ότι η επιβάρυνση είναι ίδια για τα ανθρωποφάρμακα, με τα φυτοφάρμακα!»
Οπως ανέφερε, στα δείγματα που ελήφθησαν και εξετάστηκαν, εντοπίζονται ακόμη και σήμερα αγροτικά προϊόντα επιβαρυμένα με φυτοφάρμακα, τα οποία είναι απαγορευμένα εδώ και χρόνια.Πλέον, μετά την χρήσιμη πιλοτική αυτή ερευνητική προσπάθεια που χρηματοδοτήθηκε από το 7ο Πρόγραμμα - Πλαίσιο της Ε.Ε. για την Ερευνα και την Τεχνολογική Ανάπτυξη σε επτά χώρες, μεταξύ των οποίων Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και Νορβηγία ήδη ολοκληρώθηκε, το Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων προσανατολίζεται στην περεταίρω έρευνα των επιπτώσεων και από τους βιολογικούς καθαρισμούς των Νοσοκομείων, ξεκινώντας από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων, σε συνεργασία επίσης με τα Νοσοκομεία του Αυλώνα στην Αλβανία και του Μπάρι στην Ιταλία.

32 Σχόλια

  1. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως ένα προσωπικό δάνειο ή εμπορικά δάνεια ή ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός έργου ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε άλλο σκοπό; Αν ναι, θα σας συμβουλέψω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω της {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} ή {WhatsApp: +447903159998}.

    Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

    Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group.
    - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε με δική σας άνεση
    - Μπορείτε να δανειστείτε από 1.000 ευρώ έως 20 εκατ. Ευρώ
    - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών
    - Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
    - Ετήσιο επιτόκιο 3%
    - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
    -Η συναλλαγή δανείου σας είναι 100% ασφαλής μαζί μας.

    Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί αυτή η εταιρεία έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση με την Sunshine Financial Group, υποβάλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

    Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο, παρακαλώ γράψτε στο email ή τον αριθμό παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δάνειο.
    Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998

    Ένα κατάλληλο δάνειο για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. LOAN OFFER WITH 3% INTEREST RATE APPLY.
      Do you need finance to start up your own business or expand your business, Do you need funds to pay off your debt? We give out loans to interested individuals and companies who are seeking loans with good faith. Are you seriously in need of an urgent loan to contact us.
      Email: aabidullahaameen62@gmail.com

      LOAN APPLICATION DETAILS.
      First Name:
      Last Name:
      Date Of Birth:
      Address:
      Sex:
      Phone No:
      City:
      Zip Code:
      State:
      Country:
      Nationality:
      Occupation:
      Monthly Income:
      Loan Amount:
      Loan Duration:
      Purpose of the loan:
      Email: aabidullahaameen62@gmail.com






















      LOAN OFFER APPLY TODAY FOR MORE INFO.
      Do you need finance to start up your own business or expand your business, Do you need funds to pay off your debt? We give out loans to interested individuals and companies who are seeking loans with good faith. Are you seriously in need of an urgent loan to contact us.
      Email: aabidullahaameen62@gmail.com

      LOAN APPLICATION DETAILS.
      First Name:
      Last Name:
      Date Of Birth:
      Address:
      Sex:
      Phone No:
      City:
      Zip Code:
      State:
      Country:
      Nationality:
      Occupation:
      Monthly Income:
      Loan Amount:
      Loan Duration:
      Purpose of the loan:
      Email: aabidullahaameen62@gmail.com

      Διαγραφή
  2. ΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

    Γεια σας, αγαπητοί μου άνθρωποι, είμαι η Linda McDonald, που ζει σήμερα στο Ώστιν του Τέξας των ΗΠΑ. Είμαι τώρα χήρα με τρία παιδιά και έμεινα σε οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο του 2018 και χρειάστηκα να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες δανειοδοτικές εταιρείες τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία και οι περισσότερες τράπεζες έσβησαν την πίστωσή μου, δεν πλήρωσαν τα θύματα εκείνα που τους αποκαλούν δανειστή αυτοχρηματοδότησης είναι όλα απάτη, ό, τι θέλουν είναι χρήματα και δεν ξέρεις από αυτά ξανά το έχουν κάνει σε με δύο φορές πριν συναντήσω τον κ. David Wilson το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι το δάνειο μου μεταφέρθηκε σε μένα εντός 74hours γι 'αυτό θα σας συμβουλεύσει να επικοινωνήσετε με τον κ. Δαβίδ εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε δάνειο και είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να τον πληρώσετε στο χρόνο που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος, δεν υπάρχει συνυπογράφος με μόνο επιτόκιο 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε εταιρεία σχετικά με την εξασφάλιση δανείου χωρίς εξασφαλίσεις, επικοινωνήστε με τον κ. David Wilson σήμερα για το δάνειό σας

    Προσφέρουν κάθε είδους κατηγορίες δανείων

    Βραχυπρόθεσμο δάνειο (5_10 χρόνια)
    Μακροπρόθεσμο δάνειο (20_40)
    Μεσοπρόθεσμο δάνειο (10_20)
    Προσφέρουν δάνειο όπως
    Εγχώριο δάνειο ............., Επιχειρηματικό δάνειο ........ Χρέος .......
    Δάνειο σπουδαστών .........., Επιχειρηματικό δάνειο εκκίνησης
    Επιχειρηματικό δάνειο ......., δάνειο εταιρείας .............. κλπ
    Email .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Όταν πρόκειται για χρηματοπιστωτική κρίση και δάνειο, τότε ο Δαβίδ Wilson δάνειο είναι ο χρηματοοικονομικός χώρος για να πάει παρακαλώ απλά να του πω ότι η κ. Linda McDonald σας κατευθύνει Καλή τύχη ................... ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας, κυρίες και κύριοι.
    Καλώς ήρθατε στον προμηθευτή οικονομικών υπηρεσιών της NoviCap.

    Χρειάζεται επειγόντως οικονομική πρόοδος; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους λόγους; Η NoviCap προσφέρει ευέλικτες επιλογές δανείων προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

    Η NoviCap προσφέρει μια ποικιλία επιλογών δανείου σε όλους όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια με χαμηλά επιτόκια. Είτε πρόκειται για επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή για δάνειο για ιατρικούς λογαριασμούς, προκαταβολή πληρωμής, χρηματοδότηση εξοπλισμού, στεγαστικό δάνειο κ.λπ. Η υπηρεσία είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου NoviCap, στείλτε ένα μήνυμα μέσω του || novicapserviceprovider@gmail.com ||

    ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ
    Η NoviCap, που ιδρύθηκε το 2015, είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές δανείων στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι, ιδίως οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, χρησιμοποιούν την υπηρεσία NoviCap δωρεάν σε απευθείας σύνδεση για να βρουν τη χρηματοδότηση περιηγώντας πολλαπλά προϊόντα δανείων από τα μεγάλα προγράμματα δανεισμού δικτύου μας. Η NoviCap παρέχει χρηματοδότηση με γρήγορο, ευέλικτο και διαφανή τρόπο, προσφέροντας στους επαγγελματίες επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν σε βραχυπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν υψηλότερες αποδόσεις.

    Αν χρειάζεστε οικονομικές λύσεις για να βελτιώσετε τη χρηματοδότησή σας, η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία.

    ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ
    √Μπορείτε να δανειστείτε από € 1.000 έως € 50 εκατομμύρια
    √ Πάρτε ένα δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες.
    √ Περιορίστε την εξάρτηση της τράπεζάς σας
    √Δεν υπάρχουν κρυφά τέλη ή προϋποθέσεις
    √100% έγκριση δανείου
    ✓ Το NoviCap είναι γρήγορο, αξιόπιστο και αξιόπιστο.

    Χωρίς να σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να πάρετε δάνειο από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε.

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο || novicapserviceprovider@gmail.com ||

    Η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία όταν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες και η προτεραιότητά μας είναι να βάλουμε ένα χαμόγελο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρειάζεσαι δάνειο? Δραστηριοποιούμε διεθνή εταιρεία δανείων που δίνουμε δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, ιδρύματα, επιχειρηματικούς οργανισμούς και ανθρώπους όλων των ειδών σε όλο τον κόσμο. Χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε σκοπό; Είστε σε οικονομικό πρόβλημα, Χρειάζεστε οικονομική λύση Το CAPITAL LOAN HOME είναι η λύση για όλα τα οικονομικά σας προβλήματα, τα δάνεια μας είναι Εύκολα, Φτηνά και γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δάνειο που χρειάζεστε, μπορούμε να κανονίσουμε οποιοδήποτε δάνειο που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας με επιτόκιο μόνο 2%. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Johnleoloancompany@gmail.com Ή WhatsApp: +2349050222504
      Απαιτούνται πληροφορίες.
    Το όνομα σου...
    Επίθετο...
    ΦΥΛΟ..
    ΗΛΙΚΙΑ...
    Χώρα......
    ΣΚΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ........
    ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ ...
    Ποσό δανείου που απαιτείται ....
    Διάρκεια δανείου ....
    Αριθμός κινητού....
    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Johnleoloancompany@gmail.com Ή WhatsApp: +2349050222504

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

    Γεια σας, αγαπητοί μου άνθρωποι, είμαι η Linda McDonald, που ζει σήμερα στο Ώστιν του Τέξας των ΗΠΑ. Είμαι τώρα χήρα με τρία παιδιά και έμεινα σε οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο του 2018 και χρειάστηκα να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες δανειοδοτικές εταιρείες τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία και οι περισσότερες τράπεζες έσβησαν την πίστωσή μου, δεν πλήρωσαν τα θύματα εκείνα που τους αποκαλούν δανειστή αυτοχρηματοδότησης είναι όλα απάτη, ό, τι θέλουν είναι χρήματα και δεν ξέρεις από αυτά ξανά το έχουν κάνει σε με δύο φορές πριν συναντήσω τον κ. David Wilson το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι το δάνειο μου μεταφέρθηκε σε μένα εντός 74hours γι 'αυτό θα σας συμβουλεύσει να επικοινωνήσετε με τον κ. Δαβίδ εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε δάνειο και είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να τον πληρώσετε στο χρόνο που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος, δεν υπάρχει συνυπογράφος με μόνο επιτόκιο 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε εταιρεία σχετικά με την εξασφάλιση δανείου χωρίς εξασφαλίσεις, επικοινωνήστε με τον κ. David Wilson σήμερα για το δάνειό σας

    Προσφέρουν κάθε είδους κατηγορίες δανείων

    Βραχυπρόθεσμο δάνειο (5_10 χρόνια)
    Μακροπρόθεσμο δάνειο (20_40)
    Μεσοπρόθεσμο δάνειο (10_20)
    Προσφέρουν δάνειο όπως
    Εγχώριο δάνειο ............., Επιχειρηματικό δάνειο ........ Χρέος .......
    Δάνειο σπουδαστών .........., Επιχειρηματικό δάνειο εκκίνησης
    Επιχειρηματικό δάνειο ......., δάνειο εταιρείας .............. κλπ
    Email .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Όταν πρόκειται για χρηματοπιστωτική κρίση και δάνειο, τότε ο Δαβίδ Wilson δάνειο είναι ο οικονομικός χώρος για να πάει παρακαλώ απλά να του πω ότι η κ. Linda McDonald σας κατευθύνει Καλή τύχη ................... ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τις καλύτερες ευχές
    Για όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε ή χρειάζεστε ένα δάνειο
    Επικοινωνήστε μόνο με το ALAIN FESTOR
    Και δεν θα απογοητευτείτε.
    Με αυτόν τον υπέροχο άνδρα ALAIN FESTOR
    Έλαβα το ποσό του δανείου 35.000 €
    δεν ήταν εύκολο, αλλά θεέ μου
    Το όνομά μου είναι ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΚΙΡΗΣ
    Είναι ένας άνθρωπος της καρδιάς που σέβεται πάντα τις υποχρεώσεις του.
    Είναι ο άνθρωπος του λόγου του
    Και σας ευχαριστώ πολύ για το Θεό που το βάζετε στο δρόμο μου.
    Θα τον ευχαριστώ πάντα για τα πάντα.
    Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε αυτόν.
    Για περισσότερες πληροφορίες
    Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email στη διεύθυνση: giorgosbak89@gmail.com
    Ή επικοινωνήστε απευθείας με τον δανειστή: alainfestor1955@gmail.com
    Εάν δεν χρειάζεστε δάνειο
    Μπορείτε να ενημερώσετε τις οικογένειές σας, τους αδελφούς σας, τους φίλους σας.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΙΡΕΤΕ; ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?
    Παρέχουμε δάνεια για ιδιώτες: προσωπικό δάνειο για κατανάλωση, στεγαστικό δάνειο, εξαργύρωση πίστωσης, εξόφληση χρεών. για να συλλέξετε όλα τα χρέη σας σε μία πίστωση, φοιτητικό δάνειο, δάνειο για τη χρηματοδότηση της αγοράς του αυτοκινήτου σας.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ;
    Θα υποστηρίξουμε τη χρηματοδότηση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, χρηματοδοτούμε τα ταξιδιωτικά σας έργα, την εταιρεία σας ή ένα έργο για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ;
    Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

    ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ. ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
    μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω:
    novaglobalfinances@gmail.com

    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
    Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια, ενοποίηση χρεών και πολλά άλλα σε πολύ λογικό επιτόκιο.

    Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES ακολουθεί μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα για να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!
    Όνομα: Camilla Karlsen (Λειτουργός Κέντρου Δανείων)
    Διεύθυνση επικοινωνίας: novaglobalfinances@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Witaj,

    Czy potrzebujesz pilnej pożyczki, aby spłacić swoje długi, czy też potrzebujesz pożyczki kapitałowej, aby poprawić swój biznes? Czy zostałeś odrzucony przez banki i inne agencje finansowe? Potrzebujesz pożyczki konsolidacyjnej czy kredytu hipotecznego? Poszukaj więcej, ponieważ jesteśmy tutaj, aby usunąć wszystkie problemy finansowe w przeszłości.

    To łatwa firma kredytowa. udzielamy pożyczek tym, którzy są zainteresowani przystępną stopą procentową w wysokości 3%. Zakres od 1000 do maksymalnie 50 000 000,00 euro.

    Napisz do nas na adres: ecofinance2020@gmail.com

    Whatsapp: +2347035513355

    Mr Oscar
    Uważać
    ecofinance2020@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαίρετε,

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την εκκαθάριση των χρεών σας ή χρειάζεστε ένα κεφάλαιο για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Έχετε απορριφθεί από τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς; Χρειάζεστε ένα δάνειο ενοποίησης ή ένα ενυπόθηκο δάνειο; Αναζητήστε περισσότερα, καθώς είμαστε εδώ για να αφαιρέσουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα στο παρελθόν.

    Αυτή είναι μια εύκολη πιστωτική εταιρεία. προσφέρουμε δάνεια σε όσους ενδιαφέρονται για ένα προσιτό επιτόκιο 3%. Το εύρος από 1.000 έως το μέγιστο των 50.000.000,00 ευρώ.

    Στείλτε μας email στο: ecofinance2020@gmail.com

    Whatsapp: +2347035513355

    Κύριε Όσκαρ
    Σχέση
    ecofinance2020@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας; Έχετε χρέος Έχετε απορριφθεί από τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Προσφέρω δάνεια που κυμαίνονται από 5.000 έως 200.000 € με ένα ευνοϊκό χαμηλό επιτόκιο.

    Προσφέρω τα ακόλουθα δάνεια:

    Προσωπικά δάνεια
    Επιχειρηματικά δάνεια
    Αυτόματο δάνειο
    δάνεια
    Επενδυτικά δάνεια
    Κατασκευαστικά δάνεια
    Ενοποίηση χρεών,
    Πιστωτικές γραμμές
    Δεύτερη υποθήκη

    Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για ένα εύκολο δάνειο. δίνουμε δάνειο για οποιονδήποτε σκοπό. Θα σας παρέχουμε χρηματοδότηση για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Απαντήστε σε αυτήν τη διαφήμιση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αμέσως.
    Διεύθυνση email: georgenicolaslink@mail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ARE YOU IN NEED OF ANY TYPE OF LOAN?
    Guaranteed loan
    Quick financial cash offer
    Do you need Finance? Are you looking for Finance?
    Are you looking for finance to enlarge your business?
    We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get a finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bill Then send us an email now for more information Contact Us Via.email: indiabullsfinance@post.cz or Whats-app us on: +447440072239
    Mr Usman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. I've been reluctant in purchasing this blank ATM card i heard about online because everything seems too good to be true, but i was convinced & shocked when my friend at my place of work got the card from guarantee ATM blank card & we both confirmed it really works, without delay i gave it a go. Ever since then I've been withdrawing $5000 daily from the card & the money has been in my own account. So glad i gave it a try at last & this card has really changed my life financially without getting caught, its real & truly works though its illegal but made me rich!! If you need this card from guarantee ATM blank card then here is their EMAIL : blankatm156@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

    Γεια σας αγαπητοί μου, είμαι η Λίντα ΜακΝτόναλντ, που ζει σήμερα στο Ώστιν Τέξας των ΗΠΑ. Είμαι χήρα αυτή τη στιγμή με τρία παιδιά και είχα κολλήσει σε οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο του 2020 και έπρεπε να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες εταιρείες δανείων, τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία, και οι περισσότερες τράπεζες απέρριψαν την πίστη μου, δεν είναι πλήρης λεία εκείνων των κουκουλαριών εκεί που τους αποκαλούν δανειστές αυτο-χρήματος, είναι όλοι απάτες, το μόνο που θέλουν είναι δικό σου χρήματα και δεν θα ακούσετε ξανά από αυτούς που το έχουν κάνει δύο φορές πριν συναντήσω τον κ. David Wilson, το πιο ενδιαφέρον μέρος του είναι ότι το δάνειο μου μεταφέρθηκε σε μένα εντός 74 ωρών, οπότε θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με τον κ. David εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε δάνειο και είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να τον εξοφλήσετε εγκαίρως, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω email ……… προγραμματίστε εάν πρέπει να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε εταιρεία σχετικά με την εξασφάλιση δανείου χωρίς ασφάλεια, τότε επικοινωνήστε με τον κ. David Wilson σήμερα για το δάνειο σας.

    Προσφέρουν όλες τις κατηγορίες δανείου.
    Βραχυπρόθεσμο δάνειο (5_10 έτη)
    Μακροπρόθεσμο δάνειο (20_40)
    Προθεσμιακό δάνειο μέσων (10_20)
    Προσφέρουν σαν δάνειο
    Στεγαστικό δάνειο ............., Επιχειρηματικό δάνειο ........ Χρεωστικό δάνειο .......
    Φοιτητικό δάνειο .........., Δάνειο εκκίνησης επιχειρήσεων
    Επιχειρηματικό δάνειο ......., Εταιρικό δάνειο .............. κλπ
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Όσον αφορά την οικονομική κρίση και το δάνειο, τότε το δάνειο David Wilson είναι το κατάλληλο μέρος για να πάει, παρακαλώ πες του. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είστε απογοητευμένοι στη ζωή; νομίζεις ότι όλα έχουν χαθεί; Δεν υπάρχει ελπίδα από πού; Λοιπόν έχω μια καλή είδηση για όλους σας σήμερα, είναι ένα προνόμιο που συναντάτε το σωστό άτομο. Είμαι ένας πολύ γνωστός άνθρωπος που με ήξερε ο καθένας. Εγώ, είμαι δανειστής χρημάτων, βοηθάω τους ανθρώπους οικονομικά, γιατί νομίζω ότι αρκετά από αυτά τα πτώχευση και τα μοντάζ που ακούω. θέλω να αποδείξω τον εαυτό μου σε όλους εκεί. Ότι δεν είναι όλοι ίσοι.
    Απλώς στείλτε μας τα προσωπικά σας στοιχεία: gujuyouriantuoihin3000@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κανονίστε για εσάς πίστωση, δάνεια, εξάλειψη χρεών! Σας παρουσιάζουμε δάνεια ειδικά για εσάς! Θέλετε να απαλλαγείτε από δυσμενή δάνεια; Θέλετε να αναχρηματοδοτήσετε τα δάνεια που προτιμάτε; Για να μειώσετε το επιτόκιο και τη μηνιαία πληρωμή; Βεβαιωθείτε ότι το ποσό του δανείου, το ποσό πληρωμής! Χρειάζεστε ένα loanwaveeykegtjvfdcvc780@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαίρετε
    Χρειάζεστε ένα δάνειο και έχετε απορριφθεί από τις τράπεζες και τώρα είστε απογοητευμένοι και δεν ξέρετε τι να κάνετε πια, μην ανησυχείτε πλέον γιατί έχουμε έρθει να βοηθήσουμε και αν ενδιαφέρεστε και θέλετε να κάνετε το ιστορικό των προβλημάτων σας, κάντε αίτηση σήμερα και οικονομικά εξοπλισμένο και σταθερό για τις προκλήσεις της ζωής.
    E-mail: hpdiyriyaa4000@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δίνουμε δάνειο σε ενδιαφερόμενα άτομα που ζητούν δάνειο με καλή πίστη. Είστε εσείς
    χρειάζεστε σοβαρά ένα επείγον δάνειο; τότε είσαι στο σωστό μέρος. Δίνουμε έξω
    επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας για το αίτημα δανείου σας για να καλύψετε τη ζήτησή σας και
    ξεχωρίστε από το finiancial πρόβλημα. Email: davidloantytjhnbg671@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρειάζεστε χρηματοδότηση; Ψάχνετε για Οικονομικά; Ψάχνετε χρηματοδότηση για να διευρύνετε την επιχείρησή σας; Βοηθάμε άτομα και εταιρείες να αποκτήσουν χρηματοδότηση για την επέκταση των επιχειρήσεων και να δημιουργήσουν μια νέα επιχείρηση που κυμαίνεται από οποιοδήποτε ποσό. Λάβετε χρηματοδότηση με προσιτό επιτόκιο 3%, Χρειάζεστε αυτήν τη χρηματοδότηση για επιχειρήσεις και για την εκκαθάριση των λογαριασμών σας; Στη συνέχεια, στείλτε μας ένα email τώρα για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αναζητάτε επείγον στεγαστικό δάνειο; Σας στερήθηκε δάνειο από την τράπεζά σας ή από κάποια χρηματοοικονομική εταιρεία; Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας ή να αγοράσετε ένα σπίτι ή να ενοποιήσετε το χρέος σας και να είστε απαλλαγμένοι από χρέη; Θέλετε να έχετε μια δική σας επιχείρηση και χρειάζεστε βοήθεια χρηματοοικονομικού δανείου; Επικοινωνήστε μαζί μας για το γρήγορο αξιόπιστο δάνειο σας με χαμηλό επιτόκιο 3%. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε είτε σε Επιχειρηματικά είτε σε Προσωπικά Δάνεια, σε προσιτό πρόγραμμα αποπληρωμής με καλό πιστωτικό ρεκόρ. Προσφέρουμε δάνειο με προσιτό επιτόκιο. Εάν ναι, επικοινωνήστε με την Tamara Johnson για περισσότερες πληροφορίες ... Επικοινωνία μέσω email: freeloanservice069@gmail.com

    Whatsapp: +16513336753

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είμαστε πιστοποιημένος ιδιωτικός δανειστής και προσφέρω τοπικές και διεθνείς πιστωτικές υπηρεσίες για να καλύψουμε τις οικονομικές σας ανάγκες, όπως Β. Στεγαστικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια, επιχειρηματικά δάνεια, διεθνή δάνεια, προσωπικά δάνεια, δημόσια αναχρηματοδότηση και ενοποίηση χρεών σε προσιτή τιμή τιμή. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email: challotloan@gmail.com ή στείλτε μας μήνυμα μέσω Whatsapp. +1 (765) 705-0044

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρειάζεσαι δάνειο? Καλώς ήλθατε στο Loan Booker Limited, όταν όλες οι οικονομικές σας ανησυχίες έγιναν παρελθόν, υποβάλλοντας αίτηση για δάνειο από την εταιρεία μας, καθώς προσφέρουμε δάνειο σε σπάνια email μας σήμερα και χρηματοδοτούμε. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: loan.hpdiyriyaa4000@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προσφέρουν πραγματικά χρήματα για άτομα με ειλικρίνεια και ειλικρίνεια που χρειάζονται χρήματα για κάτι για προσωπικούς και επιχειρηματικούς σκοπούς.
    Είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να εκπληρώσουμε τα όνειρά τους με ένα μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που ακριβώς χρειάζεται. . Ότι η χρέωση για το κόστος επεξεργασίας / προέλευσης
    Τα χρήματά μας είναι ασφαλισμένα και θα παραδοθούν ασφαλιστικά ότι ο τραπεζικός σας λογαριασμός Μέσα σε 48 ώρες την εφαρμογή τους.
    Πινακίδα μας τώρα με το ενδιαφέρον σας μέσω e-mailhpdiyriyaa4000@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια και στεγαστικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια με χαμηλότερο επιτόκιο και χρηματοδότηση από τον ιδιωτικό τομέα. Προσφέρουμε δάνεια με χαμηλότερα ή έγγραφα. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω e-mail.waveeykegtjvfdcvc780@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

    business? contact us now with your details to get a good

    Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

    Do you need Personal Finance?

    Business Cash Finance?

    Unsecured Finance

    Fast and Simple Finance?

    Quick Application Process?

    Finance. Services Rendered include,

    *Debt Consolidation Finance

    *Business Finance Services

    *Personal Finance services Help

    Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
    Call or add us on what's App +91-7428831341

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. χρειάζεσαι δάνειο; προσωπικό δάνειο? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικό δάνειο? Γεωργία και χρηματοδότηση έργων; Προσφέρουμε όλους τους τύπους δανείων με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία με e-mail; (challotloan@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Financial Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι Γερμανός και προσφέρω κάθε είδους υπηρεσίες δανείου

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ και δίνουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η λήψη νόμιμου δανείου υπήρξε ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλό επιτόκιο, ανεπαρκή ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους

    Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & θα σας εξυπηρετήσουμε αμέσως

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΣΑΣ ΑΤΜ ΣΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΣ *

    Πουλώντας αυτές τις κάρτες σε όλους τους πελάτες και τους ενδιαφερόμενους αγοραστές παγκοσμίως, η κάρτα έχει ημερήσιο όριο ανάληψης $ 2000 έως $ 5000 και όριο δαπανών έως $ 50.000 σε καταστήματα και απεριόριστο POS. *
    * email: blankatm002@gmail.com
    Μπορείτε επίσης να καλέσετε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο WhatsApp Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερη φώτιση +1 (765) 705-0044

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρειάζεστε κάποια οικονομική βοήθεια; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Εταιρικά δάνεια; Γεωργία και χρηματοδότηση έργων; Σας δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλημέρα σε όλους

    Είστε επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είστε σε κάποιο οικονομικό χάος ή χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Χρειάζεστε δάνειο για να ξεκινήσετε μια ωραία μικρή και μεσαία επιχείρηση; Έχετε χαμηλό πιστωτικό σκορ και δυσκολεύεστε να λάβετε κεφαλαιακό δάνειο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα;. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email: mrrolandjohnson62@gmail.com

    Τα δάνειά μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας, Ο κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να λάβετε τις υπηρεσίες που σας αξίζουν, Το πρόγραμμά μας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε άμεσα. Μειώστε τις πληρωμές σας για να μειώσετε την πίεση στα μηνιαία έξοδά σας. Αποκτήστε ευελιξία με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό από διακοπές, εκπαίδευση, μέχρι μοναδικές αγορές. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email: mrrolandjohnson62@gmail.com

    Προσφέρουμε τους ακόλουθους τύπους δανείων:

    * Δάνειο αυτοκινήτου
    * Στεγαστικό δάνειο
    * Στεγαστικό δάνειο
    * Επενδυτικό Δάνειο
    * Εμπορικό Δάνειο
    * Οικοδομικό Δάνειο
    * Δάνειο Εξυγίανσης Οφειλών
    * Επιχειρηματικό δάνειο [ασφαλές και ακάλυπτο]
    * Προσωπικό δάνειο [ασφαλές και ακάλυπτο]
    * Φοιτητικό δάνειο και τόσα άλλα.

    Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που περιλαμβάνει: Επιχειρηματικό Σχεδιασμό, Εμπορική και Αναπτυξιακή Χρηματοδότηση, Ακίνητα και Υποθήκες, Δάνεια Εξυγίανσης Χρέους, Επιχειρηματικά Δάνεια, Ιδιωτικά δάνεια, Δάνεια Αναχρηματοδότησης Κατοικίας με χαμηλό επιτόκιο 2% ανά έτος για ιδιώτες, εταιρείες και εταιρικά όργανα. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και αποκτήστε επίσης το σπίτι των ονείρων σας με το πρόγραμμα Γενικού Δανείου μας. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email:mrrolandjohnson62@gmail.com

    ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΔΑΝΕΙΑ – ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΙΤΑ ΔΑΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καλημερα σε ολους,
    Ονομάζομαι Bahiti και είμαι εδώ για να ευχαριστήσω τα Δανειακά Πιστωτικά Ιδρύματα που με βοηθούν στις οικονομικές μου ανάγκες που μου έδωσαν το δάνειο των 6.000 ευρώ που ζήτησα. Στείλτε τους email στο { loancreditinstitutions00@gmail.com} ή στον αντιπρόσωπό του στο whatsapp: +393512114999

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ήμουν θύμα απάτης, αλλά όταν είδα μια δημοσίευση δανείου για μια γυναίκα με τρία παιδιά που πήρε δάνειο από το Della Taylor's Helper, έμεινα έκπληκτος. Εγκρίθηκα για το δάνειο στις 5 Σεπτεμβρίου 2023 και έλαβα το δάνειο στις 9 Σεπτεμβρίου 2023. Αν βρεθείτε σε οικονομική κρίση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με αυτόν τον ιδιωτικό δανειστή που προσφέρει δάνεια με επιτόκιο 2% παγκοσμίως. Πάρτε ένα αξιόπιστο δάνειο από την Della Taylor και σταματήστε να χάνετε χρόνο με ψεύτικους δανειστές. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω email: Dellastaylors@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη