allnews-epirus

Λ. ΝΑΤΣΗΣ: "ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ..."


Πετύχαμε την ενότητα με τους πολίτες και προχωράμε με άλλους όρους, δήλωσε σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Λάζαρος Νάτσης, υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννιτών, με τον συνδυασμό «Πολίτες για την Ανατροπή».
Ο κ. Νάτσης επισήμανε ότι στις προτεραιότητές του συγκαταλέγονται η εύρεση πόρων και ο οικονομικός καταμερισμός τους, καθότι στο ταμείο του δήμου υπάρχει έλλειμμα της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ και όχι σοβαρός σχεδιασμός για το ΕΣΠΑ που ξεκίνησε. «Πρέπει να εξετάσουμε τις επιλογές όχι μόνο στο επίπεδο των μεγάλων έργων που πολύ εύκολα μπορούσαν να κλείσουν το ΕΣΠΑ, αλλά πώς θα ενταχθούν όσο το δυνατόν περισσότερα έργα που θα ανακουφίσουν όχι μόνο το κέντρο του δήμου, αλλά και την Περιφέρεια, γιατί ο δήμος απαρτίζεται από πέντε δήμους και αυτό έχει αφήσει τους περιφερειακούς δήμους πίσω», ανέφερε.
Επιπλέον, αναφέρθηκε στην ανάγκη εφαρμογής κοινωνικής πολιτικής στον δήμο, σε ό,τι αφορά τους αστέγους, αλλά και ανθρώπους που δεν αντεπεξέρχονται καθημερινά στα στοιχειώδη.
Σχετικά με το μήνυμα των επερχόμενων εκλογών, αυτοδιοικητικό ή πολιτικό, εκτιμά ότι κάθε εκλογική διαδικασία είναι και μια πολιτική μάχη. «Π.χ. το ρυθμιστικό που είναι πολύ σημαντικό για έναν δήμο εκκρεμεί εδώ και 4-5 χρόνια χωρίς να το προωθεί η κεντρική κυβέρνηση. Αντίστοιχα, πρόβλημα είναι το ΠΔ για την οριοθέτηση της λίμνης που και αυτό καρκινοβατεί. Συνεπώς, όσο και να συμφωνούμε σε τοπικό επίπεδο, δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν το αποδεχθεί η κεντρική κυβέρνηση» δήλωσε.
Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος υποστήριξε ότι τα μηνύματα είναι θετικά για την παράταξή του και την εκλογή της στον α’ γύρο, σε αντίθετη περίπτωση δεν θα ήθελε να τοποθετηθεί από σήμερα.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη