allnews-epirus

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΡΟΥΙΒΑΣ=ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΕΣΘΟΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης πήγε έκτακτα σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γεωργία. Ο κ. Σαμαράς είχε συνάντηση με τον Εσθονό ομόλογό του Τάαβι Ρούιβας.
Ο 33χρονος πρωθυπουργός της Εσθονίας κάνει οικογενειακές διακοπές στην Κρήτη και διαμένει στο Καλό Χωριό Λασιθίου, σε ένα κατάλυμα στο οποίο καταβάλει μικρό χρηματικό αντίτιμο.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΣΤΡΑΠΗ
Στον Νομό Λασιθίου βρέθηκε για περίπου 4 ώρες ο Αντώνης Σαμαράς, πραγματοποιώντας μία επίσκεψη αστραπή. Ο Έλληνας πρωθυπουργός έφτασε περίπου στις 5.00 από το αεροδρόμιο της Σητείας (από όπου και αναχώρησε λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ) γεγονός που έγινε προσπάθεια να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας...
Ο λόγος της επίσκεψης δεν ήταν άλλος από την παρουσία στο νησί και στο νομό Λασιθίου του πρωθυπουργού της Εσθονίας Τάαβι Ρούιβας, ο οποίος εντυπωσίασε τους κατοίκους όχι μόνο για το νεαρό της ηλικίας του αφού είναι 35 ετών, αλλά και για τις λιτές συνήθειές του και τη διακριτική παρουσία του.
Ο 35χρονος πρωθυπουργός της Εσθονίας κάνει οικογενειακές διακοπέςκαι διαμένει στο Καλό Χωρίο Λασιθίου. Οι δύο πρωθυπουργοί δείπνησαν με τις συζύγους τους αλλά είχαν και κατ ιδίαν συνάντηση όπου συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην ΕΕ αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.
Οι διακοπές στην Κρήτη
Ο νεαρός Εσθονός πρωθυπουργός έχει εντυπωσιάσει τον κόσμο στο Καλό Χωριό, με την απλότητα του χαρακτήρα του και το γεγονός ότι επέλεξε να κάνει διακριτικές οικογενειακές διακοπές σε ένα μικρό κατάλυμα, έναντι χαμηλού τιμήματος.
Δίχως λιμουζίνες ή συνοδεία, ίσως και να μην έπαιρνε κανείς χαμπάρι ότι βρίσκεται εδώ αν δεν έφτανε η είδηση στα δημοσιογραφικά γραφεία.





Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη