allnews-epirus

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ



Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη   εκπαιδευτική περίοδος υλοποίησης προγραμμάτων  του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης  στο Δήμο Πρέβεζας το διάστημα  2013-2014  .
 Το ενδιαφέρον των δημοτών ήταν μεγάλο καθώς κατατέθηκαν πάνω από 450 αιτήσεις  ενώ  περίπου 300 δημότες όλων των ηλικιών  κατάφεραν να  ολοκληρώσουν τα προγράμματα. . Τη μεγαλύτερη ζήτηση είχαν το πρόγραμμα  της Διακόσμησης, τα Γερμανικά για τον Τουρισμό, η Αγωγή Υγείας και οι Πρώτες Βοήθειες , η Ψυχολογία, τα Αγγλικά για τον Τουρισμό, τα Διαδικτυακά Εργαλεία , η Επεξεργασία Κειμένου, τα Αγγλικά για το Χώρο Εργασίας και τα Γαλλικά για τον Τουρισμό , ο Τουρισμός,   η αγροτική Επιχειρηματικότητα ενώ κάποια προγράμματα (όπως η διακόσμηση) δεν υλοποιήθηκαν λόγω  έλλειψης εκπαιδευτών.
Δεδομένου ΄ότι οι εκπαιδευτές επιλέγονται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης ύστερα από ανταπόκρισή τους σε προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος του φορέα και προκειμένου να λάβουν γνώση  οι ενδιαφερόμενοι, ο Δήμος Πρέβεζας  ενημερώνει ότι το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης.
Η  ηλεκτρονική διεύθυνση είναι η   http://inedivim.gr  ενώ η προθεσμία υποβολής  αιτήσεων βρίσκεται σε  εξέλιξη  και  ολοκληρώνεται την 1η Αυγούστου .





Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη