allnews-epirus

ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΜΕ ΙΧ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ - 1 ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ 12 ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ευβοίας, που αναχώρησε το μεσημέρι απο την Χαλκίδα, δεν έφθασε στον προορισμό του, που ήταν τα Γιάννινα. Ακόμη η Τροχαία ερευνά τα αίτια που προκάλεσαν την σύγκρουσή του, 

πλαγιομετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν προς την Αθήνα και στο οποίο επέβαινε μια αλβανική οικογένεια. Η σφοδρότατη σύγκρουση, έγινε στον εθνικό δρόμο Ιωαννίνων - Αντιρρίου κοντά στο Μενίδι στη γέφυρα Συκούλας, όταν το ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Νεκρός ανασύρθηκε απο το επιβατικό αυτοκίνητο ο οδηγός του 44 χρόνων και τραυματισμένοι η γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους. Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο 16χρονος γιος του οδηγού.Απο το λεωφορείο του ΚΤΕΛ τραυματίσθηκαν ο οδηγός και 8 επιβάτες, μεταξύ των οποίων και ένα 8χρονο παιδί. Όλοι με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Άρτας. 
sikoula-troxaio-55-b
φωτο:το λεωφορείο μετά τη σύγκουση, έπεσε σε διπλανό χαντάκι

Λόγω του ατυχήματος για ώρες είχε κλείσει ο εθνικός δρόμος και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε, αφού απομακρύνθηκαν τα συντρίμμια του επιβατικού αυτοκινήτου που στην κυριολεξία διαλύθηκε απο την σύγκρουση, αλλά και του λεωφορείου που υπέστη μεγάλες ζημιές. 





Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη