allnews-epirus

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ 3-1 ΤΟΥ ΠΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ =ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ "ΤΑΥΡΩΝ"



Πρεμιέρα με επιτυχία και μάλιστα μ το σκορ 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, επί του Αστέρα Τρίπολης στο "Ζωσιμάδες". Το πλέον όμως αξιόλογο στοιχείο του αγώνα, είναι οτι ο ΠΑΣ εμφανίσθηκε πολύ καλός και ικανοποίησε τους φιλάθλους του.
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, από γκολ του Μπαράλες στο 42', ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια στο γήπεδό του 3-1 τον Αστέρα, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. Τα γκολ σημείωσαν οι Τσάβες (59΄), Ίλιτς (67΄) και Τζημόπουλος (70΄).
 
Στο α' ημίχρονο ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες, ωστόσο ο Αστέρας ήταν αυτός που σκόραρε. Στο 42' ο Ρόλε σέντραρε από αριστερά και ο Μπαράλες με κεφαλιά «ψαράκι» έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν, δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες και δικαιώθηκαν στο 59' με σουτ του Τσάβες μέσα από την περιοχή. Πριν περάσει ένα δεκάλεπτο (67') πέτυχαν την ανατροπή, όταν ο Κοροβέσης γύρισε την μπάλα από αριστερά και ο Ιλιτς την έστειλε στα δίχτυα και τρία λεπτά αργότερα (70'), ανέβασαν τον δείκτη σε 3-1 με κεφαλιά του Τζημόπουλου, ύστερα από σέντρα του Ντάσιου.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τον Αστέρα, έμεινε και με δέκα παίκτες στο 73', λόγω αποβολής του Παπαχρήστου με 2η κίτρινη κάρτα κι έτσι η ΠΑΣ κράτησε ως το τέλος με άνεση τη πρώτη του νίκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τζημόπουλος - Παπαχρήστος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 73' Παπαχρήστος (2η κίτρινη)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος (84' Χαρίσης), Κοροβέσης, Ιλιτς (79' Σαπαλίδης), Στρούνα, Τσάβες (77' Ακόστα), Λίλα.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Κιτοκό, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Παπαχρήστος, Ουσέρο, Τιέ Μπι (63' Μουνάφο), Μάσα (75' Φακούντο Πάρα), Φερνάντες (46' Κουρμπέλης), Ρόλε, Μπαράλες.

ΒΕΡΓΕΤΗΣ: "ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΣ"
 Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Στάικος Βεργέτης δήλωσε: "Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλό πρωτάθλημα με υγεία σε όλα τα παιδιά που θα αγωνιστούν. Ελπίζω κι εύχομαι να είναι μία καλύτερη χρονιά ποιοτικά. Σήμερα δεν ήμασταν σε καλή μέρα, δεν πιάσαμε καλή απόδοση τόσο στην αμυντική μας οργάνωση όσο και στην κατοχή της μπάλας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια κέρδισε".

ΠΕΤΡΑΚΗΣ΅"ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...."
Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής: Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να ξεκινήσουμε τη χρονιά με θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που έχει αλλάξει επίπεδο και μας εκπροσωπεί επάξια στο Γιουρόπα Λιγκ,
Με την ευκαιρία να δώσω τις ευχές για καλή επιτυχίας. Συγχαρητήρια πολλά στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια και δικαιούνταν τη νίκη. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήταν εκδηλωτικός. Αυτό να συνεχιστεί και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι από τον Αστέρα, παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και δεν μας απείλησε ιδιαίτερα ο αντίπαλος. Έχουμε μπροστά μας 33 αγωνιστικές. Να είμαστε προσεκτικοί, μετρημένοι και σεμνοί. Το πιο σπουδαίο είναι να έχουμε σταθερότητα στα παιχνίδια, Εγώ ξέχασα ήδη το παιχνίδι και κοιτάζουμε το επίπεδο. Στο ημίχρονο είπαμε με τα παιδιά να μάθουμε να διαχειριζόμαστε αυτές τις καταστάσεις. Είχα την πεποίθηση ότι μπορούμε να αλλάξουμε το παιχνίδι και μας έδινε την ώθηση η εικόνα του α’ ημιχρόνου. Οι παίκτες το πίστεψαν και τα κατάφεραν». 

ΜR MVR O ΤΣΑΒΕΣ

Ο Κριστιάν Τσάβεζ ψηφίστηκε από τους δημοσιογράφους MVP του αγώνα και την απονομή της πλακέτας έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς. «Υπάρχει δυνατό μέταλλο και καλό σύνολο στην ομάδα» είπε ο κ. Βρακάς και συνέχισε:
«Η ανατροπή στο σκορ δίνει θάρρος για την ομάδα στη συνέχεια. Η ομάδα μπορεί να πάει καλύτερα στη συνέχεια». Από τη δική του πλευρά ο Κριστιάν Τσάβεζ αφιέρωσε το γκολ στην κόρη του που είναι στην Αργεντινή και στο γιο που περιμένει και για την ομάδα ανέφερε: «Είναι μεγάλη και η δική μας ομάδα. Ανοίγουμε δρόμους για νέες επιτυχίες. Ευχαριστώ τον Θεό που μ’ έχει υγιή και που αιαθάνομαι καλά. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη. Όλοι πήγαμε καλά σαν ομάδα και όχι μόνο εγώ». 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη