allnews-epirus

ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΕΧΝΗΤΟ ΧΕΡΙ Ο 3ΧΡΟΝΟΣ ALTEA BILLA


10621856_851706864848349_2132377501_n.jpg

Μια υπόθεση που συγκίνησε το πανελλήνιο πριν ενάμιση περίπου μήνα, έχει τώρα συνέχεια στην οποία όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε απο το υστέρημά μας. Ένα τρίχρονο αγοράκι στα Σύβοτα, έχασε το χέρι του στο πλυντήριο του σπιτιού και η συγκόλληση που έγινε στο "Χατζηκώστα" δεν είχε επιτυχία, με αποτέλεσμα οι γιατροί να αναγκαστούν να προχωρήσουν στον ακρωτηριασμό του δεξιού χεριού, για να σώσουν την ζωή του παιδιού. 
Τώρα οι γονείς του, Ιλίρ και Λούλα Μπίλα, απευθύνουν έκκληση σε όλους και ζητούν τη βοήθειά μας προκειμένου να γίνει η επέμβαση για την τοποθέτηση τεχνητού άκρου στο τρίχρονο αγοράκι.
Το ποσό που απαιτείται ανέρχεται στις είκοσι χιλιάδες ευρώ και η οικογένεια άνοιξε λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς.
Στην έκκλησή τους οι δύο γονείς αναφέρουν:
"Οι γονείς ILIR BILLA και LULE BILLA του πανέμορφου 3χρονου ALTEO BILLA, που έχασε το χέρι παίζοντας, κάνουμε έκκληση προς όλες και όλους τους φιλεύσπλαχνους Έλληνες να βοηθήσουν, από το υστέρημα τους, προκειμένου να του προσθέσουμε τεχνητό χέρι, που θα στοιχίσει πάνω από 20.000€!
Εμείς είμαστε πάμπτωχοι και άνεργοι! Ανοίξαμε λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς για μοναδικό σκοπό την προσθήκη του δεξιού χεριού του ALTEO BILLA!
O λογαριασμός είναι: 660 112 79 85 672
Ευχαριστούμε όλες και όλους, για κάθε προσφορά. Ο παντοδύναμος Θεός να σας τα ανταποδώσει στα πολλαπλάσια!
Σας Ευχαριστούμε"
ILIR BILLA, LULE BILLA

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη