allnews-epirus

ΔΥΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΡΙΨΕΙΣ ΝΕΡΟΥ ΑΕΡ/ΦΟΥΣ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ

κατάλογος
Σε εξέλιξη παραμένει μεχρι τώρα μεγάλη πυρκαγιά στην Κάτω Χρυσοβίτσα του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.. Η φωτιά ξεσπασε γύρω στις 13:00 σε δασική έκταση και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις λόγω και των ισχυρών ανέμων. Συναγερμός σήμανε στις πυροσβεστικές δυνάμεις του Νομού καθώς κλήθηκαν ενισχύσεις και από άλλες περιοχές περάν του Θέρμου και του Αγρινίου.  Για την κατάσβεσή της ρίψεις νερού γίνονται από τέσσερα αεροσκάφη, δύο "Πετζετέλ" και δύο "Κάναντερ", και επιχειρούν επίσης περισσότερα από 20 οχήματα με δεκάδες άνδρες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες όμως δυστυχως  έχουν σημειωθεί και τραυματισμοί δυο πυροσβεστών  που βρέθηκαν σε σημεία των ρίψεων νερού από τα καναντέρ. Του ενός ο τραυματισμός είναι σοβαρότερος στο κεφάλι και του έτερου ελαφρύς. Οι Πυροσβέστες υπηρετούν στο Κλιμάκιο Θέρμου.
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για εμπρησμό καθώς ξέσπασαν ταυτόχρονα δύο εστίες φωτιάς σε κοντινούς λόφους. 

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΡΙΟ

Στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται ο ένας εκ των δύο πυροσβεστών που τραυματίστηκαν στην πυρκαγιά που έχει εκδηλωθεί στην Κάτω Χρυσοβίτσα Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ελικόπτερο AB-205 της Πολεμικής Αεροπορίας που απογειώθηκε από τον 'Αραξο και προσγειώθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου στις 19:15.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη