allnews-epirus

Εξιχνιάστηκαν πέντε υποθέσεις κλοπών δικύκλων στην Κέρκυρα


Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, τρεις ανήλικοι, ένας 16χρονος ημεδαπός και δύο υπήκοοι Αλβανίας 13 και 16 ετών, για κλοπές δικύκλων κατά συναυτουργία.
Μέρος της ταυτοποιημένης κοινής δράσης τους αποτελεί η κλοπής ενός μοτοποδηλάτου από την πόλη της Κέρκυρας, το βράδυ της Τρίτης .
Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι οι τρείς παραπάνω ανήλικοι εμπλέκονται –κατά περίπτωση- σε τέσσερις ακόμη υποθέσεις κλοπής δικύκλων, τις οποίες διέπραξαν με την συνδρομή δύο ακόμη κατηγορουμένων, ενός 15χρονου ημεδαπού και ενός 16χρονου υπηκόου Αλβανίας.
Πιο αναλυτικά, η συνολική ταυτοποιήμενη δράση των τριών συλληφθέντων και των δυο ακόμη κατηγορουμένων εντοπίζεται σε τέσσερις ακόμη υποθέσεις κλοπών δικύκλων από την πόλη της Κέρκυρας, τις οποίες διέπραξαν κατά αντιστοιχία και κατά περίπτωση μεταξύ τους, το χρονικό διάστημα από 17.07.2015 έως 16.08.2015.
Προανάκριση για τις υποθέσεις πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα κλεμμένα δίκυκλα και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους .
Σε βάρος των τριών συλληφθέντων και των δύο ακόμη εμπλεκομένων σχηματίστηκαν αντίστοιχες δικογραφίες, οι οποίες θα διαβιβαστούν στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, ενώ κατηγορούμενοι είναι και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη