allnews-epirus

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ


Συνελήφθη 52χρονος  στα Γιάννινα, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τον  Ανακριτή Πρωτοδικείου Ιωαννίνων, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 

Συνελήφθη 21χρονος  υπεύθυνος καταστήματος, για ηχορύπανση

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Λούτσα Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, ένας 21χρονος ημεδαπός, για ηχορύπανση.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος κατελήφθη ο 21χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να λειτουργεί στερεοφωνικό συγκρότημα και να παίζει μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Συνελήφθη 26χρονος  για κατοχή ναρκωτικών 

Συνελήφθη χθες (02-08-2015) το απόγευμα στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 26χρονος ημεδαπός διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε συνθετική κάνναβη αναμεμιγμένη με καπνό, βάρους -12,2- γραμμαρίων.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Συνελήφθησαν δύο αθίγγανοι για κλοπή από αυτοκίνητο στην Πρέβεζα

Συνελήφθησαν, χθες  το μεσημέρι στη ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, δύο 20χρονοι αθίγγανοι, για κλοπή από αυτοκίνητο στην Πρέβεζα.
Ειδικότερα,  χθες το μεσημέρι στην παραλία Κυανή Ακτή Πρέβεζας, οι δύο δράστες,  αφαίρεσαν από ανασφάλιστο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 65χρονου , ένα τσαντάκι που περιείχε  χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα στην ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη