allnews-epirus

Απο σημερινό αστυνομικό δελτίο συμβάντων στην Ήπειρο

Σύλληψη 29χρονου Πακιστανού για πλαστά DVD
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 29χρονος υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε στον 29χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του (104) κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ήχου (CD) και (124) κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι εικόνας και ήχου (DVD), που προόριζε προς πώληση και οι οποίοι δεν έφεραν την προβλεπόμενη συσκευασία και την ειδική ταινία ασφάλειας και γνησιότητας.
Οι ψηφιακοί δίσκοι κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον   Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας. 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών 
Συνελήφθη, χθες (28-01-2016) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι  μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (10,1) γραμμαρίων, ένα τσιγάρο κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακρίβειας.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Σύλληψη αλλοδαπής  για κλοπή 
Συνελήφθη, χθες (28-01-2016) το μεσημέρι στην Άρτα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μία 53χρονη υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενη για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 53χρονη χθες το μεσημέρι, αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ στην Άρτα, αλκοολούχα ποτά.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης προέκυψε  επιπλέον ότι,  η 53χρονη κατά το τελευταίο δεκαήμερο, είχε αφαιρέσει τμηματικά από το ίδιο κατάστημα, αλκοολούχα ποτά.
Στην κατοχή της 53χρονης, βρέθηκαν τα κλοπιμαία, που αποδόθηκαν στον διευθυντή του καταστήματος.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ  την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη