allnews-epirus

Γ.Σ της AOPA-HELLAS 3-5 Ιουνίου στα Γιάννινα


Πραγματική αεροπορική εορτή με την Γενική της Συνέλευση, οργανώνει η Ένωση Χειριστών και Ιδιοκτητών Αεροσκαφών AOPA -HELLAS στα Γιάννινα από την Παρασκευή 3 έως την Κυριακή 5 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Olympic.  Σύμφωνα με ανακοίνωση της AOPA-HELLAS την επιλογή των Ιωαννίνων και την διοργάνωση οφείλουν  στον  Γιάννη Δήμο Πρόεδρο της Αερολέσχης Ιωαννίνων  και στον εκπρόσωπο της Ένωσης Ξενοδόχων ΙωαννίνωνΣτάθη Σιούτη. Ακόμη σημαντικά βοήθησε ο Δήμαρχος Ζήτσας Ιωαννίνων Μιχάλης Πλιάκος. Οι αφίξεις για τις εκδηλώσεις αρχίζουν την Παρασκευή 3 Ιουνίου και συνεχίζονται το πρωί του Σαββάτου 4 Ιουνίου.
Οι αεροπορικές εκδηλώσεις αρχίζουν το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιουνίου και περιλαμβάνουν πτήσεις ελαφρών αεροπλάνων, ελικοπτέρων  και υδροπλάνων. Επίσης θα πετάξει έπειτα από αρκετά χρόνια το motor glider της τοπικής αερολέσχης.
Το βράδυ του Σαββάτου, θα γίνει η καθιερωμένη επίσημη Δεξίωση Γνωριμίας που θα φέρει σε επαφή τα μέλη της ΑΟΡΑ με την κοινωνία της πόλης των Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με το Καταστατικό την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 11.00 θα γίνει η επαναληπτική  Γεν Συνέλευση της ΑΟΡΑ Ελλάς σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Olympic. Ταυτόχρονα όμως οι οικογένειες και οι φίλοι που θα συνοδεύουν τους πιλότους μπορούν να πάρουν μέρος σε ξενάγηση στην πόλη των Ιωαννίνων με συνοδεία ξεναγού. Η ξενάγηση προσφέρεται δωρεάν από το ξενοδοχείο Olympic

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη