allnews-epirus

Κόπασαν οι άνεμοι και έγινε η αποψινή πτήση προς τα Γιάννινα


Τελικά κόπασαν το απόγευμα οι άνεμοι και η πτήση της Ολυμπιακής έγινε κανονικά, ενώ η πρωϊνή και μεσημεριανή πτήση, όπως και οι χθεσινές ακυρώθηκαν.
Επιβάτης δήλωσε πριν λίγο στο All NewS EpiruS: "Περιμέναμε στο αεροδρόμιο με αγωνία αβέβαιοι αν θα γίνει η πτήση. Ταυτόχρονα επικοινωνούσαμε συνεχώς με τα Γιάννινα, για να μαθαίνουμε τον καιρό. Μας έλεγαν οτι μειώθηκαν οι άνεμοι,αλλά υπήρχε περίπτωση βροχής. Δεν ανακουφιστήκαμε ακόμη κι όταν επιβιβαστήκαμε στο αεροπλάνο, καθώς η απογείωση καθυστέρησε περίπου 12 λεπτά. Πλησιάζαμε στα Γιάννινα και παρ' ότι μας είπαν οτι αρχίζει η κάθοδος για προσγείωση, εμείς είμασταν βουτηγμένοι στην αγωνία, γιατί ξέραμε οτι μπορούσαν ξαφνικά να μας γυρίσουν στην Αθήνα αν δεν είχαν κοπάσει οι άνεμοι. Όταν οι ρόδες ακούμπησαν στον διάδρομο, αφήσαμε όλοι ένα αναστεναγμό ανακούφισης. Τέτοιο άγχος δεν θέλω να ξαναζήσω...".
Ο ίδιος συμπολίτης μας είπε οτι απευθύνθηκαν στους υπεύθυνους της Aegean στο "Ελ. Βενιζέλος" ζητώντας να δρομολογηθεί Αϊρμπας, αλλά τους απάντησαν οτι δεν υπάρχει ούτε ένα διαθέσιμο, καθώς άρχισαν τα θερινά δρομολόγια της εταιρείας και όλα ήταν δρομολογημένα. Μάλιστα ένα στέλεχος της "Αegean" τους είπε:"Ξέρουμε οτι αδικούνται τα Γιάννινα με τα ελικοφόρα γιατί έχουν μεγάλη επιβατική κίνηση. Τους χειμερινούς μήνες δρομολογούμε αρκετά Αιρμπάς, αλλά μελλοντικά σχεδιάζουμε την πλειοψηφία των πτήσεων με τέτοια αεροπλάνα. Τωρα το καλοκαίρι βάλαμε και τρίτο αεροπλάνο για τα Γιάννινα, αλλά υπάρχουν και τα απρόοπτα όπως αυτοί οι ξαφνικοί πλάγιοι ριπαίοι άνεμοι στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, που ταλαιπώρησαν εκατοντάδες επιβάτες μας..."

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη