allnews-epirus

ΤΩΡΑ:ΕΝΟΠΛΟΣ ΣΚΟΡΠΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ....


Η γερμανική αστυνομία απέκλεισε την περιοχή γύρω από ένα εμπορικό κέντρο του Μονάχου όπου ακούστηκαν πυρά πριν από λίγο, όπως γνωστοποίησε μια εκπρόσωπός της.

Ένας εκπρόσωπος του εμπορικού κέντρου Munich Olympia Shopping Centre αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, περιοριζόμενος να πει πως «έχουμε πρόβλημα».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένοπλος πυροβολούσε αδιακρίτως του πολίτες και γίνεται λόγος για περισσότερους απο 15 νεκρούς και πολλούς τραυματίες.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ο ένοπλος βρίσκεται ακόμη μέσα στο εμπορικό κέντρο...

Νεώτερο...
Για έναν νεκρό και δέκα τραυματίες κάνει λόγο η Βαυαρική Ραδιοφωνία (BR), αναφερόμενη σε πληροφορίες σχετικά με τους πυροβολισμούς που ακούστηκαν νωρίτερα απόψε σε εμπορικό κέντρο του Μονάχου. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από εκατοντάδες άνδρες της Αστυνομίας.
Σύμφωνα με το περιοδικό Focus, υπάρχουν φωτογραφίες αυτοπτών μαρτύρων στις οποίες εικονίζεται τουλάχιστον ένανς άνθρωπος που κείτεται, πιθανότατα νεκρός, στο έδαφος.
Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ωστόσο δεν επιβεβαίωσε τς πληροφορίες για θανάτους και τραυματισμούς, μίλησε πάντως για "κάτι μεγαλύτερο" από ό,τι είχε αρχικά περιγραφεί.

«Περισσότεροι δράστες» επιχειρούν στο Μόναχο, εκτιμά η αστυνομία της γερμανικής πόλης, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο N24, ότι εμπλέκονται στην επίθεση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα απόψε σε εμπορικό κέντρο, στην περιοχή του Ολυμπιακού Σταδίου του Μονάχου. Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες διέφυγαν προς το μετρό, που σταμάτησε να λειτουργεί...

Νεώτερα σε λίγο

2 Σχόλια

  1. Χρειάζεστε ένα δάνειο, αλλά που απορρίπτονται από την Τράπεζα ή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ότι έχετε συμβατό συνθήκες να σας μηνιαία έσοδα, υπέρογκα επιτόκια. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να καλύψει τις ανάγκες σας. Κανένα πρόβλημα. Ό, τι την οικονομική σας κατάσταση, θα προσφέρουν ενυπόθηκα δάνεια, διεθνή δάνεια, εμπορικά δάνεια, δάνεια προσωπικά, αποκλειστική και εκπαιδευτικά δάνεια. Προσφέρω δάνεια διαθέσιμα σε ανθρώπους, και πολλές εταιρείες. σας είναι πραγματικά ανάγκη έτσι επικοινωνήσετε μαζί μου: leferfrancisjean@gmail.com
    Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρειάζεστε ένα δάνειο, αλλά που απορρίπτονται από την Τράπεζα ή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ότι έχετε συμβατό συνθήκες να σας μηνιαία έσοδα, υπέρογκα επιτόκια. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να καλύψει τις ανάγκες σας, κανένα πρόβλημα. Ό, τι την οικονομική σας κατάσταση, θα προσφέρουν ενυπόθηκα δάνεια, διεθνή δάνεια, εμπορικά δάνεια, δάνεια προσωπικά, αποκλειστική και εκπαιδευτικά δάνεια. Προσφέρω δάνεια διαθέσιμα σε ανθρώπους, και πολλές εταιρείες. σας είναι πραγματικά ανάγκη τόσο επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email:renardluc56@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη