allnews-epirus

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ...


Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017  στις 20.00, οργανώνουμε τη συναυλία “MUSIC 4 Life”. Μια εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη δύο αγαπημένων μας παιδιών που μεγάλωσαν στις Βρυξέλλες και χάθηκαν νέοι… του Πάνου Βαρδάκα και της Χρυσηίδας Σπαχή
Μια συναυλία που θα σας συναρπάσει!
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί  σε συνεργασία με το Λύκειο Ελληνίδων Βρυξελλών, τον «πολυχώρο Περίπλους» και με την υποστήριξη των Ηπειρωτών Βελγίου.
Στη συναυλία θα συμμετέχουν:
Από την ΕΛΛΑΔΑ, οι νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες Κωνσταντίνος & Λυδία Μπουντούνη, οι γνωστοί “STRING DEMONS” (δαίμονες των εγχόρδων), που με το βιολοντσέλλο και το βιολί τους, τα κρουστά και τα τύμπανα, θα μας μαγέψουν. Η κλασική αλλά και μερικές φορές επαναστατική τους εκτέλεση, περιέχει εκρηκτικούς συνδυασμούς κλασικής, παραδοσιακής και ροκ μουσικής!
Από τις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, η Ελένη Χρονοπούλου με τη ξεχωριστή φωνή της, σε ελληνικά  τραγούδια της δεκαετίας το 50 και 60, που θα συνοδεύεται στο πιάνο από την Vassiliki Wiedenmayer.
Τα έσοδα της εκδήλωσης , μαζί με τα έσοδα του 10ου Bazaar στην Αθήνα (27-11-2016), θα διατεθούν για την αγορά ενός ρινικού αναπνευστήρα (nCPAP) νεογνών και βρεφών που λειτουργεί φυσικά, με μη τραυματικό τρόπο, αξίας 16.000€, για τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. 
21 Ιανουαρίου 2017: Θυμηθείτε να κρατήσετε τη ξεχωριστή αυτή ημερομηνία.
Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας την ημέρα αυτή.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη