allnews-epirus

Τουλάχιστον 13 νεκροί στην επίθεση με το φορτηγάκι στη Βαρκελώνη,


Τουλάχιστον 13 είναι οι νεκροί στην επίθεση με το φορτηγάκι στην πόλη της Βαρκελώνης, μετέδωσε το Cadena Ser Radio, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.
Σύμφωνα με την εφημερίδα La Vanguardia, οι νεκροί είναι τουλάχιστον 12.

Η αστυνομία αναζητά και δεύτερο ύποπτο βανάκι μαρκας Fiat και δημοσιεύουν τον αριθμό κυκλοφορίας του, όπως αναφέρει η El Pais. Η κρατική ισπανική τηλεόραση κάνει λόγο για 10 επιβεβαιωμένους νεκρούς.

Ένας άνδρας που υπάρχουν υποψίες ότι οδηγούσε το φορτηγάκι που έπεσε πάνω σε πλήθος τουριστών στη Βαρκελώνη με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 13 άνθρωποι, σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης, έχει οχυρωθεί μέσα σε ένα μπαρ, δήλωσε πριν από λίγο μια πηγή προσκείμενη στην αστυνομία.
«Ο ένας από τους δράστες έχει οχυρωθεί μέσα σε ένα μπαρ», δήλωσε η πηγή αυτή στο Γαλλικό Πρακτορείο. Η αστυνομία αναζητεί τουλάχιστον δύο υπόπτους, διευκρίνισε η ίδια πηγή.

Μεταξύ των τραυματιών είναι και τα μέλη τετραμελούς ελληνικής οικογένειας.  Σοβαρά τραυματισμένη είναι η μητέρα της οικογένειας και ελαφρότερα τα δύο παιδιά. Όλοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης



Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη