allnews-epirus

Ο Ν.Ο.Ι. συμμετέχει ενεργά και στηρίζει τον 11ο Γύρο Λίμνης!


Τηρώντας την παράδοση όλων των τελευταίων ετών, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων θα συμμετέχει και στον φετινό 11ο Γύρο Λίμνης, τόσο αγωνιστικά όσο και στο πλαίσιο της εκδήλωσης ναυταθλητικών σωματείων που θα λάβει χώρα αύριο, Σάββατο στα νερά της Παμβώτιδας.
Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των διοργανωτών, ο Ν.Ο.Ι. θα κατεβάσει αύριο, στις 11 το πρωί κωπηλατικές λέμβους στην Παραλίμνιο, παραπλεύρως της Πλατείας Μαβίλη, οι οποίες θα πραγματοποιήσουν, υπό την καθοδήγηση προπονητών του Ομίλου, αθλητική επίδειξη στα νερά της λίμνης για το κοινό της εκδήλωσης αλλά και για τους Γιαννιώτες που θα βρίσκονται εκείνη την ώρα στην περιοχή. Εξάλλου, οι προπονητές που θα είναι παρόντες στην Παραλίμνιο θα είναι διαθέσιμοι να ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους γενικά περί του αθλήματος της Κωπηλασίας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του 11ου Γύρου Λίμνης, ο Ν.Ο.Ι. θα συμμετέχει στις διαδρομές των 5 και των 10 χιλιομέτρων με ενισχυμένη ομάδα αθλητών του, η οποία θα απαρτίζεται από 21 δρομείς! Οι κωπηλάτες του Ομίλου όπως κάθε χρόνο, θα διεκδικήσουν και φέτος πρωτιές και μετάλλια στους αγώνες.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη