allnews-epirus

Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: Επιλύσαμε το πρόβλημα των καυσίμων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων....


Δια στόματος πρωθυπουργού, επίλυση του προβλήματος των καυσίμων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, στα εγκαίνια της Ιόνιας Οδού. Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας είπε:

-"Επιτρέψτε μου, όμως, μια μόνο αναφορά σε ένα θέμα που έχει λάβει της προσοχής και του ενδιαφέροντος της τοπικής κοινωνίας στα Γιάννενα. Η ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού ανοίγει τεράστιες προοπτικές για την ανάπτυξη του τουρισμού και στα Γιάννενα, καθώς πλέον έχει συντομεύσει εξαιρετικά η απόσταση και ο χρόνος που χρειάζεται κανείς από την ώρα που προσγειώνεται στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων ως την ώρα που θα μεταβεί σε μια από τις εξαιρετικές παραλίες του Ιονίου. Άρα, τα Γιάννενα και το αεροδρόμιό τους γίνονται κόμβος, κόμβος μεταφορικός, κόμβος τουριστικός.

Επιλύσαμε, λοιπόν –και θα ήθελα να σας το ανακοινώσω- ένα χρόνιο πρόβλημα, που αφορούσε το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων σε σχέση με τις εγκαταστάσεις ανεφοδιασμού. Πλέον, οι πτήσεις charter θα μπορούν να έρχονται στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, να ανεφοδιάζονται εκεί και έτσι να ενισχύσουν ιδιαίτερα την τουριστική κίνηση στην περιοχή".

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη