allnews-epirus

Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία:"Δεν ανοίξαμε εμείς τον καυγά για τον ΟΚΠΑΠΑ"


Δεν ήταν η παράταξή μας εκείνη που έστησε καυγά για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στη δημιουργία υποδομών για την αποκατάσταση των ΑΜΕΑ στην πόλη μας, αλλά οι ίδιοι οι αρμόδιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ τον κ. Φ. Τσουμάνη.
Εκείνος εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του κ. Μανταλόβα για την παρέμβαση στα δικά του χωράφια και όχι η παράταξη μας που επεσήμανε την πρακτική της αλληλοεξόντωσης τους, η οποία οδηγεί ολόκληρη την Δημοτική Αρχή σε παντελή απραξία και την πόλη μας σε μαρασμό.
Η παράταξή μας λυπάται που δεν μπορεί να συμμεριστεί την αισιοδοξία της δημοτικής αρχής για το μέλλον της πόλης μας που το έργο είναι  τεράστιο, αλλά αόρατο   και το οποίο δυστυχώς δεν το εισπράττουν οι συμπολίτες.
Όσο για τις ευαισθησίες της Δημοτικής Αρχής για την αποκατάσταση των ΑΜΕΑ καλύτερα να μην τις επικαλείται, διότι είναι η ίδια Δημοτική Αρχή που χωρίς κανένα οίκτο απέλυσε δεκάδες εργαζόμενα παιδιά ΑΜΕΑ<< δολοφονώντας>> τα όνειρά τους και τις ελπίδες για μια καλύτερη ζωή.  Η «μήπως δεν το θυμούνται».
Το θυμούνται ‘όμως τα ίδια τα παιδιά και οι οικογένειές τους,  που υπέστησαν ένα πραγματικό  «μπούλιγκ», όταν η Δημοτική Αρχή τους απέτρεψε ακόμη και να ασκήσουν ένδικα μέσα, για δικαίωσή τους και επάνοδο τους στην εργασία, όπως έγινε με μερικά που δεν τους άκουσαν και δικαιώθηκαν δικαστικά και μόλις σήμερα επέστρεψαν στην εργασία τους στη ΔΕΥΑΙ. Ας μη μιλούν λοιπόν   «για σκοινί  στο σπίτι του κρεμασμένου».
Πολύ  όψιμο λοιπόν το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για την δημιουργία υποδομών στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ‘όπως είναι τα ΑΜΕΑ, το οποίο έως τώρα έχει  εξαντληθεί στη δημιουργία  θέσεων αποκατάστασης των δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι ως τόσο  είναι  οι ίδιοι που καυγαδίζουν δημόσια για το ποιος έχει το «πάνω χέρι» στην άσκηση της εξουσίας.
 Απούσα παντελώς η δημοτική αρχή από την προστασία της λίμνης μας, η οποία ενώ έχει φτάσει στα έσχατα όριά της, εκεί νη ,η ΔΑ, διοργανώνει φιέστες,  δια του αντιδημάρχου Μανταλόβα, ο οποίος εξακολουθεί να ασκείται επί χάρτου, όταν είναι γνωστό ότι η πρώτη ρυπογόνος περιοχή είναι το εργοτάξιο του δήμου. Την ίδια στιγμή απειλείται  με απένταξη το έργο <<επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού>> της πόλης μας ζήτημα το οποίο κρατούν  στο σκοτάδι οι ιθύνοντες του δήμου.
Καλείται η Δημοτική Αρχή να γνωστοποιήσει στους συμπολίτες την τελευταία επταετία έστω και ένα έργο το οποίο να φέρει την σφραγίδα της. Όχι πολλά έστω και ένα έργο! Ότι  έγινε σε αυτή την πόλη έχει την σφραγίδα της θητείας της δικής μας παράταξης και αυτό το γνωρίζουν καλά οι συμπολίτες μας ,οι οποίοι τώρα μπορούν να κάνουν και τις ανάλογες κρίσεις και συγκρίσεις. Η παράταξή μας δεν πρόκειται να τους ακολουθήσει στον κατήφορο τους, κάτι που η ίδια η δημοτική αρχή επιδίδεται με επιτυχία! Ο προχθεσινός δημόσιος καυγάς των στελεχών της δημοτικής αρχής, δεν μπορεί να διαγραφεί, όσες δηλώσεις μετανοίας κι αν κάνει ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ.

Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία



Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη