allnews-epirus

ΑΡΧΙΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ AIR BP ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΑΕΡ/ΦΩΝ




Τέλος στην έλλειψη καυσίμων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων και ήδη λειτουργεί το πάρκο καυσίμων, ενώ μεταφέρθηκαν στις δεξαμενές και τα καύσιμα που θα απαιτηθούν.

Την έναρξη της δραστηριότητας της Air BP, ανακοίνωσε με επιστολή της στην Διεύθυνση του αεροδρομίου Ιωαννίνων η GISSCO και ήδη απο το περασμένο Σάββατο, έγινε και η εκφόρτωση των καυσίμων στις δεξαμενές, και όλα τα αεροπλάνα μπορούν πλέον να ανεφοδιάζονται χωρίς πρόβλημα. Επιλύθηκε λοιπόν το πολύ σοβαρό πρόβλημα των καυσίμων και νέες προοπτικές ανοίγονται πλέον για το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, υο μοναδικό διεθνές στην Ήπειρο. 
Στο έγγραφο λοιπόν της GISSCO επισημαίνονται τα εξής:
"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η κατασκευή  του σταθμού καυσίμων μας στον Αερολιμένα Ιωαννίνων έχει ολοκληρωθεί και μετά από πολλές προσπάθειες εκδόθηκαν όλες οι απαιτούμενες άδειες για την έναρξη της λειτουργίας του. Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου έγινε παραλαβή και εκφόρτωση καυσίμων JETA-1 και ΑVGAS 100LL  στις δεξαμενές μας και περιμένουμε τα αποτελέσματα των απαιτούμενων ποιοτικών ελέγχων προκειμένου να είμαστε απολύτως έτοιμοι να διαθέσουμε καύσιμα. 

Οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συνεργασία και τη βοήθεια σας. Γνωρίζουμε όλοι, πόσο δύσκολο  ήταν το εγχείρημα αυτό και είμαστε εξαιρετικά «περήφανη» ως Εταιρία που ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες σας...".
Τα καύσιμα λοιπόν στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, θα εξυπηρετούν όλους τους τύπους των αεροσκαφών αλλά και ελικοπτέρων.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη