allnews-epirus

"Έφυγε" απο την ζωή και ο Γιώργος Κρανάς...


'Αλλος ένας γνωστός Γιαννιώτης που υπηρέτησε για χρόνια την Τοπική Αυτοδιοίκηση και συμμετείχε ενεργά στα πολιτιά πράγματα της περιοχής, ο Γιώργος Κρανάς "έφυγε" σήμερα από την ζωή  χάνοντας την μάχη που έδινε με την επάρατη νόσο για δύο χρόνια.
Υπηρέτησε τον Δήμο Παμβώτιδας σαν δήμαρχος του και άφησε την σφραγίδα του με σειρά σημαντικών παρεμβάσεων. 
Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη "Ήπειρος Ανατροπής".
Η Περιφερειακή παράταξη “Ήπειρος Ανατροπής” εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του μέλους της Γιώργου Κρανά. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες του τόπου μας, συνέβαλε σημαντικά στη διαμόρφωση θέσεων, προτάσεων και παρεμβάσεων της παράταξής μας. Ο Γιώργος Κρανάς ξεχώριζε για το ήθος, την ειλικρίνεια, την εργατικότητά και τη διάθεσή του να προσφέρει στον τόπο του. Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η κηδεία θα γίνει αύριο Παρασκευή 3 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι στο Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Κουτσελιό Ιωαννίνων.
Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί η επιστημονική έρευνα για τον καρκίνο, μέσω της Εταιρείας Μελέτης Κλωνικής Ετερογένειας Καρκίνου, που είναι αρωγός των δραστηριοτήτων της Ογκολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Δήμητρα Σταμούλη τηλ.2651099394


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη