allnews-epirus

Συλλήψεις στην Ήπειρο για ναρκωτικά


Συνελήφθη, χθες (14-08-2018) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 30χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ο 30χρονος κατηγορείται ότι αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης, από την τσέπη του παντελονιού 79χρονου ημεδαπού, το χρηματικό ποσό των (340) ευρώ ενώ στην κατοχή του μετά από έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και επτά ναρκωτικά χάπια.
Μέρος των κλοπιμαίων, που βρέθηκε στην κατοχή του δράστη, αποδόθηκε στον παθόντα.
--------------------------------
Συνελήφθη, προχθές (13-08-2018) το απόγευμα στο 8ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης.
----------------------------
Συνελήφθη, χθες (14-08-2018) το πρωί στην Περάνθη Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε στο σπίτι του μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,24) γραμμαρίων, ένα δενδρύλλιο κάνναβης και ένα ναρκωτικό χάπι.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη