allnews-epirus

Σαρωτικοί έλεγχοι του ΣΔΟΕ σε επιχειρήσεις των Ιωαννίνων - Λουκέτα και πρόστιμα....


Κλιμάκια του ΣΔΟΕ με εφοριακούς απο Πρέβεζα, Λάρισα κι άλλες πόλεις, "σαρώνουν" απο την περασμένη Παρασκευή επιχειρήσεις στα Γιάννινα βάζοντας μέχρι τώρα πολλά λουκέτα, κυρίως σε καφετέριες, κομμωτήρια και αρτοποιεία και ρίχνοντας "καμπάνες" τσουχτερών προστίμων. 
Οι εφοριακοί άνδρες και γυναίκες, κινούνται σε ομάδες των δύο ή τριών ατόμων αλλά και σε πολλές περιπτώσεις μεμονωμένα. Στα κομμωτήρια τους ελέγχους κάνουν μεμονωμένες γυναίκες που εμφανίζονται σαν πελάτισσες. 
"Κορδέλλες" απαγόρευσης λειτουργίας έχουν μπεί σε πολλά καταστήματα μεταξύ των οποίων καφτέριες σε κεντρικά σημεία, κομμωτήρια και σε κεντρικό αρτοποιείο. 
Στιο σφράγισμα μπαίνει εκτός απο την κορδέλλα και αυτοκόλλητο στο οποίο αναγράφεται οτι το κατάστημα φραγίστηκε απο το ΣΔΟΕ γιατί δεν εξέδιδε αποδείξεις. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, ο ιδιοκτήτης απαγορεύεται να αφαιρέσει την σήμανση του σφραγίσματος, κι αν το κάνει κινδυνεύει με επιπλέον 10ημερο σφράγισμα της επιχείρησης.
Φυσικά επόμενο ήταν η είδηση των ελέγχων να γίνει γνωστή ταχύτατα μεταξύ των επιχειρηματιών, όχι μόνο της πόλης, αλλά και στην Ανατολή κ.λ.π.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη