allnews-epirus

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ???


 Είναι αηδία, είναι αίσχος, είναι ντροπή....Μπορεί στον Δήμο Ιωαννιτών να αδιαφορούν για την καθαριότητα της πόλης, κι αυτό είναι ορατό "δια γυμνού οφθαλμού" σε όλη την πόλη, τουλάχιστον δεν μπορούν να απαλλάξουν τους πολίτες της πόλης και τους επισκέπτες, από αηδιαστικές εικόνες, πρωτοφανείς για τα Γιάννινα, που πάντα ήταν πόλη - υπόδειγμα στην καθαριότητα?


Πιάστε την μύτη σας και κοιτάξτε και σε φωτό (παρ' ότι οι μυρωδιές δεν μεταδίδονται ευτυχώς) τους πολυδιαφημισμένους "βυθιζόμενους" κάδους απορριμμάτων, που υποτίθεται οτι τοποθετήθηκαν για να εξαφανίσουν εικόνες των κάδων καθαριότητας, που -κακά τα ψέμματα-, ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση παρά τις μυρωδιές που ανέδιδαν. 
Βρώμικοι, όλοι οι βυθιζόμενοι κάδοι απορριμμάτων σε όλη την πόλη. Οι φωτογραφίες είναι απο το κέντρο της πόλης, έξω απο την Λέσχη Αξιωματικών !!! Είδαμε επισκέπτες να φωτογραφίζουν τα...αξιοθέατα και ντραπήκαμε σαν Γιαννιώτες. Στον Δήμο όμως, "περί άλλων τυρβάζουν".
Τουλάχιστον ταξιδεύουν τακτικά σε άλλες πόλεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είδαν πουθενά αντίστοιχες αηδιαστικές εικόνες? 


Άραγε στον Δήμο λειτουργεί Υπηρεσία Καθαρότητας? Και μη μας πούν για έλλειψη προσωπικού κ.λ.π. Ντροπή ρε.....

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη