allnews-epirus

Έργα και προμήθειες για τα σχολεία αποφάσισε η Ενιαία Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων



Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν έργα και προμήθειες έλαβε κατά την τελευταία συνεδρίαση της η Ενιαία Σχολική Επιτροπή  Β/θμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων.

Πιο αναλυτικά:
- Με εννιά επαγγελματικές ηλεκτρικές σκούπες ξηρής – υγρής αναρρόφησης, εξοπλίστηκαν τα σχολικά γυμναστήρια για ουσιαστική καθαριότητα και διευκόλυνση του έργου των καθαριστριών.
- Αποφασίστηκε η πλήρης αποκατάσταση του προβλήματος του καυστήρα – λέβητα του 8ου ΓΕΛ – 1ου ΕΠΑΛ.
- Αποπερατώθηκε πλήρως η συντήρηση – έλεγχος των λεβητοστασίων όλων των σχολείων (γυμνασίων – λυκείων).
- Προχωρά η διαμόρφωση βιβλιοθήκης στο 2ο Γυμνάσιο Ανατολής.
-  Ολοκληρώνεται η πλήρης ανακαίνιση του κυλικείου του 6ου ΕΠΑΛ
- Αντικαταστάθηκαν οι κουρτίνες στο ΓΕΛ Ζωσιμαίας και ακολουθούν κατά σειρά τα υπόλοιπα σχολεία.
Εξάλλου, με ένα σημαντικό ποσό επιχορηγήθηκαν όλα τα σχολεία της β/θμιας εκπαίδευσης, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της καθημερινής λειτουργίας τους,  λαμβάνοντας ιδιαίτερη μέριμνα για τα μικρά και τα ειδικά σχολεία, αρμοδιότητας της Επιτροπής.
Επίσης, εγκρίθηκε νέο έργο για την προμήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για τις άμεσες ανάγκες των σχολείων.
«Πολύ σημαντικός παράγοντας για όλη αυτή την προσπάθεια με πραγματικά αποτελέσματα αποτελεί το γεγονός ότι όλα τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής ομόφωνα καταλήγουν στον σχεδιασμό, προγραμματισμό, εκτέλεση και υλοποίηση» τόνισε η πρόεδρος της Επιτροπής Βούλα Τσίλη καταλήγοντας: «και για το λόγο αυτό, με ιδιαίτερη ικανοποίηση και ευθύνη αποδεχόμαστε τις καλές κριτικές και τις έγγραφες ευχαριστίες, από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, με τους οποίους έχουμε άριστη συνεργασία και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την κοινή προσπάθεια».

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη