allnews-epirus

Συνεχίζονται οι παραστάσεις για τον θρυλικό «Caveman»!




Στο Θέατρο "Έκφραση" με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Χρήστου

To Σαββατοκύριακο πλησιάζει και ο «Caveman», ετοιμάζεται να ανέβει ξανά στη σκηνή του Θεάτρου Έκφραση (Αραβαντινού 14) για ένα ακόμη διήμερο παραστάσεων, το Σάββατο 15 και την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 21.15.
Ο «άνθρωπος των σπηλαίων», τον οποίο υποδύεται ο Χρήστος Χρήστου, με αφορμή τον καυγά με τη γυναίκα του, τη Μαίρη και την έξωσή του από το σπίτι, αφηγείται το «δράμα» που περνάει ο ίδιος από τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι είναι άντρας, επιχειρώντας παράλληλα να απαντήσει σε ορισμένα διαχρονικά ερωτήματα σχετικά με τα δύο φύλα και την αιώνια «πάλη» ανάμεσά τους!
Απώτερος σκοπός του κεντρικού ήρωα της θρυλικής κωμωδίας του Rob Becker με τα εκατομμύρια των θεατών σ’ όλο τον κόσμο είναι να κεντρίσει τους θεατές, να τους προβληματίσει και να βγάλει αβίαστο γέλιο διεκτραγωδώντας τη μεταξύ τους σχέση.
Οι συντελεστές
Ο «Caveman» αποτελεί συμπαραγωγή του Θεάτρου Έκφραση με το «Mogul Theater». Ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γεράσιμου Γεννατά. Διασκευή: Αναστασία Παπαστάθη. Μουσική: Σπύρος Γραμμένος. Σκηνικά – Κοστούμια: Γιάννης Κράβαρης. Βοηθός Σκηνοθέτη: Μάρια Φλωράτου. Βίντεο: Κωστής Εμμανουηλίδης. Γραφιστικά – Αφίσα: Αντώνης Χρήστου.
*Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ το κανονικό και 8 ευρώ το μειωμένο (ανέργων, φοιτητικό, μαθητικό, άνω των 65 ετών). Κρατήσεις στα τηλ.: 2651554505 και 6907500710.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη