allnews-epirus

Συνελήφθη 29χρονος στο Ράγιο Θεσπρωτίας, με φορτίο αλβανικής κάνναβης




Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, οδήγησαν στη σύλληψη 29χρονου αλλοδαπού, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πάνω από -22- κιλά κάνναβης.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα το πρωί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, αστυνομικοί της προαναφερθείσας υπηρεσίας, εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 29χρονος δράστης και επιχείρησαν να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.
Ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Το όχημα ακολουθήθηκε και ακινητοποιήθηκε λίγο αργότερα στο Ράγιο Θεσπρωτίας, όπου και συνελήφθη ο προαναφερόμενος.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, βρέθηκε στο χώρο των αποσκευών ταξιδιωτικός σάκος που περιείχε είκοσι (20) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (22) κιλών και (540) γραμμαρίων.  
Επίσης, κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.
Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
  

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη