allnews-epirus

Βόλλεϊ: Ήττα 3-1 του ΓΑΣ από την Σταυρούπολη


Οι γυναίκες του ΓΑΣ κάνοντας τη χειρότερη φετινή εμφάνιση δεν κατάφεραν να φανούν αντάξιες της κρισιμότητας του παιχνιδιού και ηττήθηκαν από την Σταυρούπολη με 1-3 σετ.
Η γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ έδειξε δύο διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα στον αγώνα με τον ΕΟ Σταυρούπολης με το κακό πρόσωπο όμως να υπερισχύει και να είναι αυτό που έδωσε ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στο πρώτο σετ η ομάδα του ΓΑΣ ισοπέδωσε κυριολεκτικά την ομάδα της Σταυρούπολης και μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι με σωστή ανάπτυξη, πολλές τελειωμένες φάσεις και τέλεια αμυντική λειτουργία το κατέκτησε εύκολα με 25-12.
Στο 2ο, 3ο και 4ο σετ είχαμε εκπομπή σήματος κινδύνου αφού οι γυναίκες του ΓΑΣ έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο δεν είχαν καθόλου καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι, έχασαν πάρα πολλά σέρβις και γενικά δε μπορούσαν να τελειώσουν φάσεις σε αντίθεση με το 1ο σετ. Η ομάδα της Σταυρούπολης απλώς περιόρισε τα λάθη και εκμεταλλευόμενη την αδράνεια των κοριτσιών του ΓΑΣ πήρε τα σετ έστω και οριακά με 21-25,22-25 και 22-25 αντίστοιχα.
Ακολουθεί το παιχνίδι με τον  ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ το Σάββατο 23/3/2019 και ώρα 18:00 στο κλειστό της Λιμνοπούλας.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ(1-3): 25-12,22-25,21-25,22-25.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης): Παππά, Αδάμου(λ), Καρακατσιάνη, Μπόζιου, Ντέρου, Σαββάογλου, Κατσόγιαννου, Στεφάνου, Κουκουτή, Μάντη.
ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ(Ακριτίδης): Παπουλίδου, Πετρουλάκη/λ, Καμφορίδου, Βουγιουκλίδου, Νικούλη, Τζοβένου, Παπάζογλου, Πανταζή, Δαμιανίδου, Καραγιάννη/λ, Χυτίρογλου, Γκαγκάρη, Παπαδοπούλου, Σαριδάκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Αποστόλου(Α) – Τσουργκούζ(Β) – Ζαρογιάννη(Σ)

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη