allnews-epirus

Στο Τμήμα Άμεσης Δράσης και σε καταστήματα της Ελεούσας ο Μιχάλης Πλιάκος



Το Τμήμα Άμεσης Δράσης της Δ/νσης Αστυνομίας Ιωαννίνων και καταστήματα στο κέντρο της Ελεούσας επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας (20/05/2019) ο Δήμαρχος Ζίτσας και εκ νέου υποψήφιος  Μιχάλης Πλιάκος, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της «Έντιμης Πολιτείας».
Κατά την επίσκεψή τους  στα γραφεία του Τμήματος Άμεσης Δράσης συναντήθηκαν με το Διοικητή, τον Υποδιοικητή και το προσωπικό που ήταν βάρδια και ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος τους ευχαρίστησε για τη μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως η απόφαση της Δημοτικής Αρχής να παραχωρήσει τμήμα του κτιρίου του παλαιού Δημαρχείου για τη  λειτουργία του Τμήματος μόνο θετικά μπορεί να αποτιμηθεί, καθώς έχει αυξηθεί η αστυνόμευση στην ευρύτερη περιοχή ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.
Ακολούθως, ο κ. Πλιάκος με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της «Έντιμης Πολιτείας» περιόδευσαν σε καταστήματα της Ελεούσας και διένειμαν φυλλάδια με τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης για την επόμενη θητεία .


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη