allnews-epirus

Στο Κέντρο Υγείας και στον Πυροσβεστικό Σταθμό στον Βουτσαρά ο Μιχάλης Πλιάκος



Διαδοχικές επισκέψεις στο Κέντρο Υγείας και στο κλιμάκιο του Πυροσβεστικού  Σταθμού στην Τ.Κ. Βουταρά πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης (22/05/2019) ο Δήμαρχος Ζίτσας και εκ νέου υποψήφιος  Μιχάλης Πλιάκος, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της «Έντιμης Πολιτείας».
Στο Κέντρο Υγείας το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ευχαρίστησαν τον κ. Πλιάκο για τη σημαντική και συνεχή βοήθεια που προσφέρει ο Δήμος προκειμένου να καλύπτεται η άριστη λειτουργία του, ώστε να προσφέρονται στους πολίτες όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στον τομέα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.
Ακολούθως, ο κ. Πλιάκος με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της «Έντιμης Πολιτείας» επισκέφθηκαν το κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σταθμού στο παλαιό Δημαρχείο και συναντήθηκαν με το προσωπικό.
Στη διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαίωσαν τη αγαστή συνεργασία «πρότυπο» σε πανελλαδικό επίπεδο, όπως χαρακτηρίστηκε από το προσωπικό του Σταθμού που ξεκίνησε με την παραχώρηση τμήματος του κτιρίου του πρώην Δημαρχείου και ενισχύεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια καθώς και θέματα που αφορούν την αντιπυρική προστασία της περιοχής ενόψει της θερινής περιόδου.

 Στις επισκέψεις του ο Δήμαρχος Ζίτσας και εκ νέου υποψήφιος τόνισε πως στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής είναι και παραμένει η ενδυνάμωση της συνεργασίας του Δήμου με Υπηρεσίες  που εργάζονται καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο για την εξυπηρέτηση και ασφάλεια των πολιτών ειδικά σε περιοχές όπως η Δ.Ε. Μολοσσών που είναι απομακρυσμένες από τον αστικό ιστό του Δήμου.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη