allnews-epirus

Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» για την ΔΕΥΑΙ



Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» αλλά και το σύνολο των δημοτών παρακολουθούν με ιδιαίτερη ανησυχία τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στη ΔΕΥΑΙ.
Πέρα από τις ανακοινώσεις της Δημοτικής Αρχής και των διαφόρων Παρατάξεων ιδιαίτερη ανησυχία προκύπτει και από την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που ακυρώνει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου σχετική με τον ορισμό (αντικατάσταση) μελών του Δ.Σ. της επιχείρησης, η οποία αν καταστεί τελεσίδικη δημιουργεί θέμα ακυρότητας όλων των αποφάσεων που ελήφθησαν πρόσφατα.
Δεν θεωρούμε ότι η ΔΕΥΑΙ πρέπει να πάψει να λειτουργεί και να λαμβάνει αποφάσεις στο χρόνο πριν και μετά τις εκλογές θα πρέπει όμως αυτές να είναι σύννομες και προς όφελος των Δημοτών. Με την έναρξη της θητείας της παρούσας Δημοτικής Αρχής, προ πενταετίας, ο κ. Δήμαρχος είχε μιλήσει για παρακωλυτικούς μηχανισμούς και συμφέροντα που δρουν στην επιχείρηση χωρίς να τους κατονομάσει, ως όφειλε. Περίπου τα ίδια ακούσαμε και τώρα, με τη λήξη της Δημοτικής θητείας, αόριστα και πάλι χωρίς ονόματα. Οι πολίτες απαιτούν διαφάνεια παντού και κυρίως για έργα σημαντικά για το περιβάλλον.
Η Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» ήταν η πρώτη που από το 2014 ανέδειξε τα προβλήματα της ΔΕΥΑΙ τα οποία δημιούργησαν οι Δημοτικές Αρχές των τελευταίων δεκαετιών. Με τις θέσεις της και τις προτάσεις της συνέβαλε στα όποια θετικά έγιναν στην ΔΕΥΑΙ κατά την τελευταία δημοτική περίοδο. Το ίδιο θα κάνει και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο με γνώμονα το πρόγραμμά της, για εξορθολογισμό της λειτουργίας της επιχείρησης και μείωσης της τιμής του νερού, προς όφελος των Δημοτών.

Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα»
11/7/2019

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη