allnews-epirus

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ...

 Αυτό το κτίριο έπρπε να κατασκευαστεί στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων σύμφωνα με τις αρχικές μελέτες
 
...Αυτό κατασκευάστηκε και δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που είχε εγκριθεί και δημοπρατηθεί σύμφωνα με την αρχική μελέτη...

"Η Δικαιοσύνη μπορεί μερικές φορές να αργεί, αλλά σίγουρα δεν ξεχνά και επεμβαίνει"... Αυτό συμβαίνει και τώρα στην πασίγνωστη υπόθεση του αεροδρομίου Ιωαννίνων, που τα έργα των νέων εγκαταστάσεων, διαφορετικά μελετήθηκαν και δημοπρατήθηκαν και εντελώς διαφορετικά εκτελέστηκαν χωρίς να ληφθούν καθόλου υπόψη οι αρχικές μελέτες. 
Αναμφίβολα πρόκειται για ένα σκάνδαλο, που αφενός ζημίωσε το δημόσιο για μελέτες κ.λ.π, αφ΄ετέρου έφεραν διαφορετικό αποτέλεσμα απο το αρχικό και μάλιστα με μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών.
Αυτή την υπόθεση λοιπόν, θα ξεδιαλύνει η Δικαιοσύνη με μεγάλη εισαγγελική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη και στην οποία κλήθηκαν και καταθέτουν εμπλεκόμενοι, ειδικοί, τοπικές Αρχές, στελέχη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και των αρμόδιων υπουργείων κ.λ.π.
Η εισαγγελική έρευνα εστιάζει κυρίως στο γιατί δεν εφαρμόστηκε η αρχική μελέτη των έργων στο νέο κτίριο, ποιοί ευθύνονται για τις "μαϊμού" μελέτες για τα ηλεκτρομηχανολογικά του κτιρίου που ήταν αντίγραφα άλλου κτιρίου αεροδρομίου και δεν μπορούσαν να εφαρμοστούν σε αυτό των Ιωαννίνων, ποιοί κρατικοί φορείς και γιατί δεν εντόπισαν έγκαιρα αυτή την ενέργεια, γιατί δημοπρατήθηκε με αυτές τις προβληματικές μελέτες, γιατί ο ανάδοχος δεν εντόπισε έγκαιρα το πρόβλημα, γιατί οι επιβλέποντες της ΥΠΑ και των υπουργείων έβαλαν τις υπογραφές τους αφού οι μελέτες ήταν προβληματικές κ.λ.π. 
Απο αυτή την τακτική, το Δημόσιο είχε οικονομική ζημιά, πέρα απο το ότι, άλλο κτίριο μελετήθηκε και δημοπρατήθηκε, κι άλλο κατασκευάστηκε τελικά...



 Μέχρι πρόσφατα η τεράστια πινακίδα "διαφήμιζε" στην είσοδο του αεροδρομίου το νέο έργο ποϋπολογισμού 52 εκατομ. ευρώ και εμβαδού 10.467 τ.μ. Η ανάδοχος που ανέλαβε το έργο με εκπτωση περίπου 52% μείωσε το ποσό περίπου στα 21 εκατομ. ευρώ. 
Τις μελετες η ΥΠΑ τις είχε αναθέσει σε μεγάλη διεθνή εταιρεία σε σύμπραξη με άλλες. Απο την αρχή η μεγάλη έκπληξη όλων, ήταν η μεγάλη έκπτωση στην κατασκυή ενός τέτοιου έργου. Ήλθε γρήγορα η απάντηση στις απορίες που δημιουργήθηκαν. Η κατασκευάστρια εταιρεία, δεν ξεκίνησε το έργο, γιατί οι μελέτες στα ηλεκτρομηχανολογικά κ.λ.π δεν μπορούσαν να εφαρμοστούν στο κτίριο της μελέτης, αφού απλούστατα ήταν αντίγραφα απο κτίριο άλλου αεροδρομίου, που δεν είχε σχέση με αυτό των Ιωαννίνων. Στην ουσία το έργο "τινάζονταν στον αέρα". 

Άρχισαν λοιπόν χρονοβόρες καθυστερήσεις, παρασκηνιακές κινήσεις για το κόστος των έργων (σε αυτές πρωταγωνίστησαν πολλοί και φυσικά η ανάδοχος εταιρεία που είχε δώσει μεγάλη έκπτωση), άχισε το "κόψε-ράψε" για το μέγεθος, κ.λ.π. 
Σε μια σύσκεψη στην Αθήνα, στην οποία παραβρέθηκαν μόνο στελέχη της ΥΠΑ Αθήνας, ο τότε αρμόδιος υπουργός Σταύρος Καλογιάννης και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας, καταλήγουν στην συρρίκνωση όγκου κτιρίου και κόστους, και σε ένα κτίριο εντελώς διαφορετικό. με κατεδάφιση μόνο του κεντρικού παλιού, μια επέκταση στην αίθουσα αναχωρήσεων και διατήρηση της παλιάς αίθουσας αφίξεων.
 Κι αυτό όταν η αρχική μελέτη ήταν για κατεδάφιση ολόκληρου του κτιρίου!!! Στην σύσκεψη αυτή, δεν κλήθηκε κανένας απο τις Αρχές των Ιωαννίνων, ούτε κάν ο αερολιμενάρχης του αεροδρομίου!!!
Κατασκευάστηκε λοιπόν το σημερινό κτίριο του αεροδρομίου Ιωαννίνων, και απο 10.467 τ.μ συρρικνώθηκε σε περίπου 3.500 τ.μ (παλιό (1500 τμ και νέο κτίριο (2.000τ.μ) και με τελικό κόστος ελάχιστα μικρότερο απο το ποσό που θα κατασκευάζονταν το αρχικό των 10.467 τ.μ, (συμπεριλαμβανομένων βεβαίως στο κόστος κα των έργων επέκτασης της πίστας, του τροχόδρομου, του πύργου και του κτιρίου τηε Πυροσβεστικής).
Επίσης έγινε όλο το κτίριο ισόγειο, (το αρχικό ήταν διόροφο) η αίθουσα αφίξεων δεν μπορεί να φιλοξενήσει ούτε μια πτήση από έλλειψη χώρου, καταστήματα, γραφεία κ.λ.π. χώροι που ήταν για τον 2ο όροφο δεν κατασκευάστηκαν ποτέ κ.λ.π. κ.λ.π. 
Επίσης τελικά δεν διευκρινίστηκε και ποιά απο τις δύο μελέτες εφαρμόστηκε για τον κόμβο του αεροδρομίου, δηλ. αυτή που είχε εκπονήσει η Περιφέρεια Ηπείρου ή εκείνη της ΥΠΑ?
Αποκτά λοιπόν ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εισαγγελική παρέμβαση και όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας, για να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση του αεροδρομίου, που ήδη εμφανίζει προβλήματα όσο η κίνηση αυξάνεται συνεχώς και αποδεικνύεται οτι η αρχική μελέτη, είχε σοφά σχεδιαστεί, αλλά η συνέχεια, πρόσφερε στην Ήπειρο ένα νέο αεροδρόμιο, αλλά όχι αυτό που έπρεπε. 
Βέβαια όλα τώρα γίνονται "κατόπιν εορτής", αλλά τουλάχιστον κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν για όσα προηγήθηκαν...
 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΟΥΣΗΣ









12 Σχόλια

  1. ΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

    Γεια σας, αγαπητοί μου άνθρωποι, είμαι η Linda McDonald, που ζει σήμερα στο Ώστιν του Τέξας των ΗΠΑ. Είμαι τώρα χήρα με τρία παιδιά και έμεινα σε οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο του 2018 και χρειάστηκα να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες δανειοδοτικές εταιρείες τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία και οι περισσότερες τράπεζες έσβησαν την πίστωσή μου, δεν πλήρωσαν τα θύματα εκείνα που τους αποκαλούν δανειστή αυτοχρηματοδότησης είναι όλα απάτη, ό, τι θέλουν είναι χρήματα και δεν ξέρεις από αυτά ξανά το έχουν κάνει σε με δύο φορές πριν συναντήσω τον κ. David Wilson το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι το δάνειο μου μεταφέρθηκε σε μένα εντός 74hours γι 'αυτό θα σας συμβουλεύσει να επικοινωνήσετε με τον κ. Δαβίδ εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε δάνειο και είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να τον πληρώσετε στο χρόνο που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος, δεν υπάρχει συνυπογράφος με μόνο επιτόκιο 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε εταιρεία σχετικά με την εξασφάλιση δανείου χωρίς εξασφαλίσεις, επικοινωνήστε με τον κ. David Wilson σήμερα για το δάνειό σας

    Προσφέρουν κάθε είδους κατηγορίες δανείων

    Βραχυπρόθεσμο δάνειο (5_10 χρόνια)
    Μακροπρόθεσμο δάνειο (20_40)
    Μεσοπρόθεσμο δάνειο (10_20)
    Προσφέρουν δάνειο όπως
    Εγχώριο δάνειο ............., Επιχειρηματικό δάνειο ........ Χρέος .......
    Δάνειο σπουδαστών .........., Επιχειρηματικό δάνειο εκκίνησης
    Επιχειρηματικό δάνειο ......., δάνειο εταιρείας .............. κλπ
    Email .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Όταν πρόκειται για χρηματοπιστωτική κρίση και δάνειο, τότε ο Δαβίδ Wilson δάνειο είναι ο χρηματοοικονομικός χώρος για να πάει παρακαλώ απλά να του πω ότι η κ. Linda McDonald σας κατευθύνει Καλή τύχη ................... ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας, κυρίες και κύριοι.
    Καλώς ήρθατε στον προμηθευτή οικονομικών υπηρεσιών της NoviCap.

    Χρειάζεται επειγόντως οικονομική πρόοδος; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους λόγους; Η NoviCap προσφέρει ευέλικτες επιλογές δανείων προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

    Η NoviCap προσφέρει μια ποικιλία επιλογών δανείου σε όλους όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια με χαμηλά επιτόκια. Είτε πρόκειται για επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή για δάνειο για ιατρικούς λογαριασμούς, προκαταβολή πληρωμής, χρηματοδότηση εξοπλισμού, στεγαστικό δάνειο κ.λπ. Η υπηρεσία είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου NoviCap, στείλτε ένα μήνυμα μέσω του || novicapserviceprovider@gmail.com ||

    ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ
    Η NoviCap, που ιδρύθηκε το 2015, είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές δανείων στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι, ιδίως οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, χρησιμοποιούν την υπηρεσία NoviCap δωρεάν σε απευθείας σύνδεση για να βρουν τη χρηματοδότηση περιηγώντας πολλαπλά προϊόντα δανείων από τα μεγάλα προγράμματα δανεισμού δικτύου μας. Η NoviCap παρέχει χρηματοδότηση με γρήγορο, ευέλικτο και διαφανή τρόπο, προσφέροντας στους επαγγελματίες επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν σε βραχυπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν υψηλότερες αποδόσεις.

    Αν χρειάζεστε οικονομικές λύσεις για να βελτιώσετε τη χρηματοδότησή σας, η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία.

    ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ
    √Μπορείτε να δανειστείτε από € 1.000 έως € 50 εκατομμύρια
    √ Πάρτε ένα δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες.
    √ Περιορίστε την εξάρτηση της τράπεζάς σας
    √Δεν υπάρχουν κρυφά τέλη ή προϋποθέσεις
    √100% έγκριση δανείου
    ✓ Το NoviCap είναι γρήγορο, αξιόπιστο και αξιόπιστο.

    Χωρίς να σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να πάρετε δάνειο από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε.

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο || novicapserviceprovider@gmail.com ||

    Η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία όταν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες και η προτεραιότητά μας είναι να βάλουμε ένα χαμόγελο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας, κυρίες και κύριοι.
    Το όνομά μου είναι Susan Benson, είμαι δανειστής δανείου και επίσης οικονομικός σύμβουλος. Αν χρειάζεστε χρηματοοικονομική σταθερότητα, είμαι το σωστό άτομο που έρχεστε να επικοινωνήσετε, δεν δανείζω μόνο χρήματα, δίνω επίσης οικονομικές συμβουλές σε κανέναν. Η ανώτατη προτεραιότητά μου είναι η οικονομική σας σταθερότητα, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα και θα είμαι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο.

    Εάν χρειάζεστε επειγόντως οικονομική αποζημίωση, είμαι το σωστό πρόσωπο για να επικοινωνήσετε, να κάνω όλα τα είδη δανείου, είτε πρόκειται για δάνειο προσωπικών, εμπορικά δάνεια ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε άλλο λόγο θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή Μήνυμα μου απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998} και λάβετε μια απάντηση σε μια στιγμή.

    Η εταιρεία μου είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική επιτυχία σας.

    Χαρακτηριστικά & Όφελος;
    ✓Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
    ✓Μπορείτε να δανειστείτε από 1.000 ευρώ έως 20 εκατομμύρια ευρώ
    ✓Δείτε το δάνειό σας εντός 24 ωρών.
    ✓ χαμηλό επιτόκιο που κυμαίνεται από 2,0 έως 3%
    ✓Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία είτε ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
    ✓ Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    ✓ Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εμπειρία.

    Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί η εταιρεία αυτή έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση με την Sunshine Financial Group, υποβάλετε αίτηση με μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

    γράψτε ευγενικά στο email ή τον αριθμό παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου.
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998

    Ένα γρήγορο και προσιτό Δάνειο για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας, κυρίες και κύριοι.
    Το όνομά μου είναι Susan Benson, είμαι δανειστής δανείου και επίσης οικονομικός σύμβουλος. Αν χρειάζεστε χρηματοοικονομική σταθερότητα, είμαι το σωστό άτομο που έρχεστε να επικοινωνήσετε, δεν δανείζω μόνο χρήματα, δίνω επίσης οικονομικές συμβουλές σε κανέναν. Η ανώτατη προτεραιότητά μου είναι η οικονομική σας σταθερότητα, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα και θα είμαι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο.

    Εάν χρειάζεστε επειγόντως οικονομική αποζημίωση, είμαι το σωστό πρόσωπο για να επικοινωνήσετε, να κάνω όλα τα είδη δανείου, είτε πρόκειται για δάνειο προσωπικών, εμπορικά δάνεια ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε άλλο λόγο θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή Μήνυμα μου απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998} και λάβετε μια απάντηση σε μια στιγμή.

    Η εταιρεία μου είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική επιτυχία σας.

    Χαρακτηριστικά & Όφελος;
    ✓Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
    ✓Μπορείτε να δανειστείτε από 1.000 ευρώ έως 20 εκατομμύρια ευρώ
    ✓Δείτε το δάνειό σας εντός 24 ωρών.
    ✓ χαμηλό επιτόκιο που κυμαίνεται από 2,0 έως 3%
    ✓Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία είτε ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
    ✓ Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    ✓ Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εμπειρία.

    Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί η εταιρεία αυτή έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση με την Sunshine Financial Group, υποβάλετε αίτηση με μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

    γράψτε ευγενικά στο email ή τον αριθμό παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου.
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998

    Ένα γρήγορο και προσιτό Δάνειο για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

    Γεια σας, αγαπητοί μου άνθρωποι, είμαι η Linda McDonald, που ζει σήμερα στο Ώστιν του Τέξας των ΗΠΑ. Είμαι τώρα χήρα με τρία παιδιά και έμεινα σε οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο του 2018 και χρειάστηκα να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες δανειοδοτικές εταιρείες τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία και οι περισσότερες τράπεζες έσβησαν την πίστωσή μου, δεν πλήρωσαν τα θύματα εκείνα που τους αποκαλούν δανειστή αυτοχρηματοδότησης είναι όλα απάτη, ό, τι θέλουν είναι χρήματα και δεν ξέρεις από αυτά ξανά το έχουν κάνει σε με δύο φορές πριν συναντήσω τον κ. David Wilson το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι το δάνειο μου μεταφέρθηκε σε μένα εντός 74hours γι 'αυτό θα σας συμβουλεύσει να επικοινωνήσετε με τον κ. Δαβίδ εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε δάνειο και είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να τον πληρώσετε στο χρόνο που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος, δεν υπάρχει συνυπογράφος με μόνο επιτόκιο 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε εταιρεία σχετικά με την εξασφάλιση δανείου χωρίς εξασφαλίσεις, επικοινωνήστε με τον κ. David Wilson σήμερα για το δάνειό σας

    Προσφέρουν κάθε είδους κατηγορίες δανείων

    Βραχυπρόθεσμο δάνειο (5_10 χρόνια)
    Μακροπρόθεσμο δάνειο (20_40)
    Μεσοπρόθεσμο δάνειο (10_20)
    Προσφέρουν δάνειο όπως
    Εγχώριο δάνειο ............., Επιχειρηματικό δάνειο ........ Χρέος .......
    Δάνειο σπουδαστών .........., Επιχειρηματικό δάνειο εκκίνησης
    Επιχειρηματικό δάνειο ......., δάνειο εταιρείας .............. κλπ
    Email .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Όταν πρόκειται για χρηματοπιστωτική κρίση και δάνειο, τότε ο Δαβίδ Wilson δάνειο είναι ο οικονομικός χώρος για να πάει παρακαλώ απλά να του πω ότι η κ. Linda McDonald σας κατευθύνει Καλή τύχη ................... ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείων.

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

    Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σας,

    Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτοκίου 3% για τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και συνεργαζόμαστε. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας για το αίτημά σας δανείου.

    Αυτή η προσφορά αφορά σοβαρά άτομα.

    Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com

    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστο, αξιόπιστο, αποτελεσματικό, γρήγορο και δυναμικό.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com




    3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σας,

    Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτοκίου 3% για τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και συνεργαζόμαστε. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας για το αίτημά σας δανείου.

    Αυτή η προσφορά αφορά σοβαρά άτομα.

    Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com

    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστο, αξιόπιστο, αποτελεσματικό, γρήγορο και δυναμικό.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com




    3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τις καλύτερες ευχές
    Για όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε ή χρειάζεστε ένα δάνειο
    Επικοινωνήστε μόνο με το ALAIN FESTOR
    Και δεν θα απογοητευτείτε.
    Με αυτόν τον υπέροχο άνδρα ALAIN FESTOR
    Έλαβα το ποσό του δανείου 35.000 €
    δεν ήταν εύκολο, αλλά θεέ μου
    Το όνομά μου είναι ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΚΙΡΗΣ
    Είναι ένας άνθρωπος της καρδιάς που σέβεται πάντα τις υποχρεώσεις του.
    Είναι ο άνθρωπος του λόγου του
    Και σας ευχαριστώ πολύ για το Θεό που το βάζετε στο δρόμο μου.
    Θα τον ευχαριστώ πάντα για τα πάντα.
    Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε αυτόν.
    Για περισσότερες πληροφορίες
    Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email στη διεύθυνση: giorgosbak89@gmail.com
    Ή επικοινωνήστε απευθείας με τον δανειστή: alainfestor1955@gmail.com
    Εάν δεν χρειάζεστε δάνειο
    Μπορείτε να ενημερώσετε τις οικογένειές σας, τους αδελφούς σας, τους φίλους σας.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τις καλύτερες ευχές
    Για όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε ή χρειάζεστε ένα δάνειο
    Επικοινωνήστε μόνο με το ALAIN FESTOR
    Και δεν θα απογοητευτείτε.
    Με αυτόν τον υπέροχο άνδρα ALAIN FESTOR
    Έλαβα το ποσό του δανείου 35.000 €
    δεν ήταν εύκολο, αλλά θεέ μου
    Το όνομά μου είναι ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΚΙΡΗΣ
    Είναι ένας άνθρωπος της καρδιάς που σέβεται πάντα τις υποχρεώσεις του.
    Είναι ο άνθρωπος του λόγου του
    Και σας ευχαριστώ πολύ για το Θεό που το βάζετε στο δρόμο μου.
    Θα τον ευχαριστώ πάντα για τα πάντα.
    Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε αυτόν.
    Για περισσότερες πληροφορίες
    Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email στη διεύθυνση: giorgosbak89@gmail.com
    Ή επικοινωνήστε απευθείας με τον δανειστή: alainfestor1955@gmail.com
    Εάν δεν χρειάζεστε δάνειο
    Μπορείτε να ενημερώσετε τις οικογένειές σας, τους αδελφούς σας, τους φίλους σας.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σας, Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο;
    Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Λαμβάνοντας υπόψη τη στασιμότητα που περνά ο κόσμος ως αποτέλεσμα των επιπτώσεων του κοροναϊού (COVID-19) στις επιχειρήσεις και την οικονομία, πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόωρες οικονομικές προκλήσεις. Και με την παρουσία πλεονάσματος μετρητών στην εταιρεία μου, στοχεύουμε στην επιτάχυνση της κυκλοφορίας χρημάτων χρηματοδοτώντας πελάτες εντός και εκτός Ευρώπης με δάνειο.

    Χρειάζεστε δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για άλλους προσωπικούς λόγους; Εάν η απάντησή σας είναι ΝΑΙ, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας γράψετε μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να μας στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp / Telegram μέσω: +447903159998 και να λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

    Χαρακτηριστικά & όφελος;
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίσετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 2,5% έως 3% ετησίως
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Παίρνετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για κάποιους λόγους, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

    Εάν χρειάζεστε πραγματικά λύση στις οικονομικές σας προκλήσεις, είστε ένα βήμα μακριά για να γίνετε οικονομικά ελεύθεροι, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ή;
    WhatsApp / Τηλεγράφημα: +447903159998
    2020 © ️ Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΑΙΡΕΤΕ; ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?
    Παρέχουμε δάνεια για ιδιώτες: προσωπικό δάνειο για κατανάλωση, στεγαστικό δάνειο, εξαργύρωση πίστωσης, εξόφληση χρέους για τη συλλογή όλων των χρεών σας σε μία πίστωση, φοιτητικό δάνειο, δάνειο για τη χρηματοδότηση της αγοράς του αυτοκινήτου σας.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ;
    Θα υποστηρίξουμε τη χρηματοδότηση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, χρηματοδοτούμε τα ταξιδιωτικά σας έργα, την εταιρεία σας ή ένα έργο για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ;
    Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

    ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ. ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
    μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω:
    novaglobalfinances@gmail.com

    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
    Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια, ενοποίηση χρεών και πολλά άλλα σε πολύ λογικό επιτόκιο.

    Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES ακολουθεί μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα για να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!
    Όνομα: Camilla Karlsen (Λειτουργός Κέντρου Δανείων)
    Διεύθυνση επικοινωνίας: novaglobalfinances@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη