allnews-epirus

Αναστολή προθεσμιών της πρόσκλησης για το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων

Με απόφαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, αναστέλλονται (μέχρι την άρση των έκτακτων μέτρων) οι προθεσμίες της πρόσκλησης «Δράση ΕΚΤ Περιφέρειας Ηπείρου: Πρόγραμμα Επιχορήγησης Επιχειρήσεων των τομέων αιχμής για την απασχόληση ανέργων με υψηλά τυπικά προσόντα», στο πλαίσιο του Ε.Π. Ήπειρος 2014-2020».
Η αναστολή αφορά: 
  • Υλοποίηση και ολοκλήρωση πράξεων.
  • Υποβολή αιτήματος επαλήθευσης και πιστοποίησης.
  • Η αναστολή ισχύει από 3 Μαρτίου 2020 και μέχρι την έκδοση σχετικής νεότερης απόφασης.

Η Δ/ση Πολιτικής Προστασίας συγχαίρει
τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Πήγασο»

H Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου συγχαίρει την φιλότιμη- ερασιτεχνική μεν, αλλά επαγγελματική όσον αφορά το αποτέλεσμα-  προσπάθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατείας Πάργης Ιωαννίνων «Πήγασος», ο οποίος με δική του πρωτοβουλία και ενέργειες των μελών του, κατασκευάζει επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες για ανάγκες και υποχρεώσεις της Υπηρεσίας μας.
Ενέργειες και πράξεις, όπως αυτή, που κινούνται στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, στην κρίσιμη χρονική συγκυρία που διέρχεται ολόκληρος ο κόσμος και ιδιαίτερα ο τόπος μας στη μάχη κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι θα βρουν και άλλους μιμητές.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη