allnews-epirus

Πολύνεκρο τροχαίο με επτά νεκρούς και πέντε τραυματίες στην Εγνατία Οδό


Πολύνεκρο τροχαίο με επτά νεκρούς και πέντε τραυματίες σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση υπό κατασκευής διοδίων, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους επτά άτομα και να τραυματιστούν άλλα πέντε. 
Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται ο ένας εκ των πέντε τραυματιών του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, επί της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του Αρδανίου, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους επτά άτομα. Οι άλλοι τέσσερις τραυματίες, σύμφωνα με στοιχεία του νοσηλευτικού ιδρύματος, νοσηλεύονται στις χειρουργικές κλινικές.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 648ο χλμ της Εγνατίας Οδού Κήπων-Ηγουμενίτσας, όταν το ΙΧΕ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συνολικά 12 άτομα, για το οποίο έχει δηλωθεί κλοπή στις 4 Αυγούστου σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση υπό κατασκευή διοδίων και ανετράπη.
Σημειώνεται, ότι νεκροί και τραυματίες είναι άνδρες αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από διερχόμενο πολίτη.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το όχημα εμπλέκεται σε παράνομη διακίνηση μεταναστών.

2 Σχόλια

  1. Γεια σας, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου υπήρξε ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

    Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σε όλους,
    Το όνομά μου είναι ο κύριος, Rugare Sim. Ζω στην Ολλανδία και είμαι ευτυχισμένος άντρας σήμερα; και είπα στον εαυτό μου ότι όποιος δανειστής θα σώσει εμένα και την οικογένειά μου από την κακή μας κατάσταση, θα παραπέμψω όποιον ψάχνει για δάνειο σε αυτόν, έδωσε ευτυχία σε εμένα και την οικογένειά μου, χρειαζόμουν ένα δάνειο € 300.000,00 για να ξεκινήσω τη ζωή μου από την αρχή καθώς είμαι άγαμος πατέρας με 2 παιδιά. Γνώρισα αυτόν τον έντιμο και φοβισμένο τον Αλλάχ δανειστή που με βοηθά με ένα δάνειο 300.000,00 €, είναι άνθρωπος που φοβάται τον Αλλάχ, εάν χρειάζεστε δάνειο και θα επιστρέψετε το δάνειο, επικοινωνήστε μαζί του και πείτε του ότι (ο κύριος Rugare Sim) σας παραπέμψει σε αυτόν. Επικοινωνήστε με τον κ. Mohamed Careen μέσω email: (arabloanfirmserves@gmail.com)


    ΦΟΡΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ
    Ονομα......
    Μεσαίο όνομα.....
    2) Φύλο:.........
    3) Απαιτούμενο ποσό δανείου:.........
    4) Διάρκεια Δανείου:.........
    5) Χώρα: .........
    6) Διεύθυνση κατοικίας:.........
    7) Αριθμός κινητού:.........
    8) Διεύθυνση email..........
    9) Μηνιαίο εισόδημα:.....................
    10) Επάγγελμα:................................
    11) Ποιος ιστότοπος κάνατε εδώ για εμάς...................
    Σε ευχαριστώ και θερμούς χαιρετισμούς.
    Στείλτε email arabloanfirmserves@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη