allnews-epirus

Δεκτό επί της αρχής, των άρθρων και στο σύνολό του, κατά πλειοψηφία, το εργασιακό νομοσχέδιο


 Δεκτό έγινε επί της αρχής, των άρθρων και στο σύνολό του, κατά πλειοψηφία, το εργασιακό νομοσχέδιο.

Με τις 158 ψήφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας ψηφίστηκε, επί της αρχής, το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας. Κατά της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκε σύσσωμη η αντιπολίτευση, η οποία καταψήφισε επίσης τον σκληρό πυρήνα των διατάξεων για τα εργασιακά. Αρκετές διατάξεις, κυρίως αυτές που σχετίζονται με την ενσωμάτωση των Οδηγιών και των Συμβάσεων του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας, έλαβαν θετική ψήφο από την αντιπολίτευση, με εξαίρεση το ΚΚΕ που έχει καταψηφίσει την αρχή, τα άρθρα και το σύνολο του νομοσχεδίου.

Με την ονομαστική ψηφοφορία ολοκληρώθηκε στην Ολομέλεια η τριήμερη συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας για την «Προστασία της Εργασίας - Σύσταση Ανεξάρτητης Αρχής "Επιθεώρηση Εργασίας" - Κύρωση της Σύμβασης 190 της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας για την εξάλειψη της βίας και παρενόχλησης στον κόσμο της εργασίας - Κύρωση της Σύμβασης 187 της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας για το Πλαίσιο Προώθησης της Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία - Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/1158 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ής Ιουνίου 2019 για την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της ιδιωτικής ζωής».

Τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας επί της αρχής, όλων των άρθρων και στο συνόλου του νομοσχεδίου ζήτησε η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ όπως είχε προαναγγείλει νωρίτερα και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας επί της αρχής, ορισμένων άρθρων που αφορούν -όπως θεωρούν- τον πυρήνα του σχεδίου νόμου και επί του συνόλου κατέθεσαν και οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ και του ΚΚΕ.

1 Σχόλια

  1. Πού να πάρετε ένα αξιόπιστο δάνειο;

    Η απόκτηση νόμιμης πιστωτικής εταιρείας ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα. Σε πελάτες που έχουν οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται λύση για αυτό. Το ζήτημα της πίστωσης και των προπληρωμών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από νόμιμο δανειστή. Ωστόσο, κάναμε αυτήν τη διαφορά στον κλάδο δανεισμού με την εταιρεία HILLTOP FINANCE. (hilltopfinancefirm@gmail.com)

    Γιατί πρέπει να λάβω δάνειο από τη HILLTOP;

    Εδώ στο HILLTOP προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερη διαδικτυακή εταιρεία δανείων όσον αφορά τις υπηρεσίες και την ικανοποίηση των πελατών μας. Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια στο 90% των αιτούντων μας
    - με επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3%
    - χωρίς απαίτηση πιστοληπτικής ικανότητας
    - απαιτούνται πολύ λίγα χαρτιά
    - η προγραμματισμένη ημερομηνία αποπληρωμής είναι ελαστική
    - εκταμίευση δανείου μεταξύ 24 ωρών εφαρμογής
    - ένα πολύ φιλικό περιβάλλον.

    Πώς μπορώ να λάβω δάνειο από το HILLTOP;

    Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια που κυμαίνονται από 3000 έως 500000 σε USD / EUR / POUND, εξακολουθούν να ισχύουν άλλα ισοδύναμα νομίσματα. Τώρα βιαστείτε και διαλέξτε τη φόρμα αίτησης για να λάβετε αυτό το επιθυμητό δάνειο για την ενοποίηση του τμήματος, τις επιχειρήσεις, τις επισκευές σπιτιών και άλλα σχετικά ζητήματα.

    email: hilltopfinance@protonmail.com

    email: hilltopfinancefirm@gmail.com

    whatsapp: +1 954 417 1149

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη